REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
67 sonuçtan 61 ile 67 arası

Konu: sivasspor 1 fenerbahçe 4 maç sonucu sorası yorumlarınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takımlar O P

1 Galatasaray 20 45

2 Fenerbahçe 20 44

3 Sivasspor 20 43

4 Beşiktaş 20 43

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu dediğine ancak gülerim oğuz her sene görevini yerine getiriyor hatta bir de golleri yedikten sonra arkadaşlarına kızmıyor mu bu kadarına da pes diyorum yani
    yillar once bi ankaragucu gs maci varmis.gs nin cok gol atip avarajla sampiyon olma ihtimali varmis vede oyle olmus kalede zalat 8 gol yemis.
    sen maclari takip etmiyorsun belli .antep macina bak bakalim goller nasil gelmis.

sizi ulusyocular sizi ,amcacilar sizi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yillar once bi ankaragucu gs maci varmis.gs nin cok gol atip avarajla sampiyon olma ihtimali varmis vede oyle olmus kalede zalat 8 gol yemis.
    sen maclari takip etmiyorsun belli .antep macina bak bakalim goller nasil gelmis.

sizi ulusyocular sizi ,amcacilar sizi
    kiminle tartışıyorum ki tartışılıcak insan var tartışılmayacak insan var seni kendi hayal dünyanla baş başa bırakıyorum adam zaladla oğuzu kıyaslıyor pesss...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kiminle tartışıyorum ki tartışılıcak insan var tartışılmayacak insan var seni kendi hayal dünyanla baş başa bırakıyorum adam zaladla oğuzu kıyaslıyor pesss...
    sen neyaptiginin farkinda degilsin ilk basta iftira atiyorsun sonra cevap gelince baska yerden saldiriyorsun

cevap verilcek adam var verilmicek adam var.senin sadece basini oksamak lazim..cevap verilcek adam degilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben izlemedim maçı ama sivas sporada hiç yakışmayan bir sonuç oldu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen neyaptiginin farkinda degilsin ilk basta iftira atiyorsun sonra cevap gelince baska yerden saldiriyorsun

cevap verilcek adam var verilmicek adam var.senin sadece basini oksamak lazim..cevap verilcek adam degilsin
    bu 'adam değilsin' lafına güzel bir karşılık verirdim ama forum kurallarına dua et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 'adam değilsin' lafına güzel bir karşılık verirdim ama forum kurallarına dua et

arkadaşlar ayıptır onlar orda keyif çatsınlarrrr sizde bur'da yazılı maç yapın olurmu lütfen o iki gol atmış o bir gol atmış hele bak hele

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri