Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/7 ÝlkÝlk 1234567
67 sonuçtan 61 ile 67 arasý

Konu: sivasspor 1 fenerbahçe 4 maç sonucu sorasý yorumlarýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Takýmlar O P

1 Galatasaray 20 45

2 Fenerbahçe 20 44

3 Sivasspor 20 43

4 Beþiktaþ 20 43

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toni Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu dediðine ancak gülerim oðuz her sene görevini yerine getiriyor hatta bir de golleri yedikten sonra arkadaþlarýna kýzmýyor mu bu kadarýna da pes diyorum yani
    yillar once bi ankaragucu gs maci varmis.gs nin cok gol atip avarajla sampiyon olma ihtimali varmis vede oyle olmus kalede zalat 8 gol yemis.
    sen maclari takip etmiyorsun belli .antep macina bak bakalim goller nasil gelmis.

sizi ulusyocular sizi ,amcacilar sizi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yillar once bi ankaragucu gs maci varmis.gs nin cok gol atip avarajla sampiyon olma ihtimali varmis vede oyle olmus kalede zalat 8 gol yemis.
    sen maclari takip etmiyorsun belli .antep macina bak bakalim goller nasil gelmis.

sizi ulusyocular sizi ,amcacilar sizi
    kiminle tartýþýyorum ki tartýþýlýcak insan var tartýþýlmayacak insan var seni kendi hayal dünyanla baþ baþa býrakýyorum adam zaladla oðuzu kýyaslýyor pesss...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toni Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kiminle tartýþýyorum ki tartýþýlýcak insan var tartýþýlmayacak insan var seni kendi hayal dünyanla baþ baþa býrakýyorum adam zaladla oðuzu kýyaslýyor pesss...
    sen neyaptiginin farkinda degilsin ilk basta iftira atiyorsun sonra cevap gelince baska yerden saldiriyorsun

cevap verilcek adam var verilmicek adam var.senin sadece basini oksamak lazim..cevap verilcek adam degilsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben izlemedim maçý ama sivas sporada hiç yakýþmayan bir sonuç oldu

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen neyaptiginin farkinda degilsin ilk basta iftira atiyorsun sonra cevap gelince baska yerden saldiriyorsun

cevap verilcek adam var verilmicek adam var.senin sadece basini oksamak lazim..cevap verilcek adam degilsin
    bu 'adam deðilsin' lafýna güzel bir karþýlýk verirdim ama forum kurallarýna dua et

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu 'adam deðilsin' lafýna güzel bir karþýlýk verirdim ama forum kurallarýna dua et

arkadaþlar ayýptýr onlar orda keyif çatsýnlarrrr sizde bur'da yazýlý maç yapýn olurmu lütfen o iki gol atmýþ o bir gol atmýþ hele bak hele

Sayfa 7/7 ÝlkÝlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri