REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kupada erken fınal fb-gs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kupada erken fınal fb-gs

:45: arkadaslar bır fenerbahcelı olarak galatasarayın rakıp olarak bıze karsı oynamasından cok memnun oldum ıns 4 tane atacaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kupadan Derbi Çıktı

Kupadan derbi çıktı
    Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarının kuraları bugün İstanbul'da çekildi. Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde oluşan eşleşmeler ise şöyle:
    28.1.2008

Ataköy’deki Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen kura çekimine Futbol Federasyonu Başkanvekili Mehmet Kemal Ünsal, Genel Sekreter Lütfi Arıboğan ve kulüp temsilcileri katıldı. Beşiktaş Kulübü adına Genel Sekreter Kenan Öner, Fenerbahçe Kulübü adına Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Galatasaray Kulübü adına Adnan Sezgin, Çaykur Rizespor adına izleme komitesinden Hakan Tecimer, Adana Demirspor adına Dış İlişkiler Sorumlusu Selahattin Aydoğdu, Gençlerbirliği adına İstanbul temsilcisi Orhan Üstündağ, Kayserispor adına da menajer Süleyman Hurma kura çekiminde yer alırken, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor adına kura çekimine katılan olmadı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Futbol Federasyonu Başkanvekili Mehmet Kemal Ünsal, Fortis Türkiye Kupası’nın Türk futbolunda önemli bir yerinin olduğunu belirterek, "Bu kupa, kulüplerimize ekonomik katkıda bulunuyor. Ayrıca 1. veya 2. liglerden takımlarımıza da Avrupa kupalarına katılma şansı tanıyor" dedi.

İşte eşleşmeler:

Fenerbahçe-Galatasaray

Adana Demirspor-Gençlerbirliği

Çaykur Rizespor-Beşiktaş

Oftaş-Kayserispor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet erken derbi diyebiliris.. ama bu durtumda GALATASARAY daha çok şanslı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için saol bu iyi oldu be

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu ılk acan benım ama aynı konu ayrı tarafta gene acılmıs bunları bırlestırsek daha ıyı olmazmı sayın moderatorlerımız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi tur daha atladık demektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kadeş kupada kact tane attınızda konuşuyorsunu 5 tane attınızda mı 4 atacağız diyorsunuz ligde demiyorum kupa maclarında devamlı önde olan galatasaraydır bunu unutmadan yazmanı tavsiye ederim,

daha benim oglum dünyaya gelmeden buyana hala kupanız varmı oğlum 16 yaşına girdi baba kupayı fenerbahce ne zaman alacak diye soruyor bende yaşın daha genc görürsün oğlum bi 24 senedaha gecsin dedim ,,,,,,,,,,,,,

hadi hoşcakal,,,,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cinbo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kadeş kupada kact tane attınızda konuşuyorsunu 5 tane attınızda mı 4 atacağız diyorsunuz ligde demiyorum kupa maclarında devamlı önde olan galatasaraydır bunu unutmadan yazmanı tavsiye ederim,

daha benim oglum dünyaya gelmeden buyana hala kupanız varmı oğlum 16 yaşına girdi baba kupayı fenerbahce ne zaman alacak diye soruyor bende yaşın daha genc görürsün oğlum bi 24 senedaha gecsin dedim ,,,,,,,,,,,,,

hadi hoşcakal,,,,,

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri