REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Sizce Türk insanı devletimizin kıskacı altındamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işi özü kapitalizm her şey burada yatıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kredi kartı insanın yuvasını yıkıyor.limit fazla olmayacak bence.en fazla maaşın kadar olsun yeter diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben artık kredi kartı kllanmıyorum hepsini kasaya kaldırdım taksit borcu bitincede iptal ettirecegim başım agrımasın artık
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar dikkatimi çeken bir mevzu oldu bu?
    insanımızda para yok diyoruz aç susuz geziyoruz ama hiç bir lükstende geri kalmıyoruz!!
    son model araba son tarz evler vs. vs.
    sebebi ise bunları cazip hale getiren krediler
    devlet bankalara bazı ufak tefek kanun değişikliğiyle bazı oynamalarla bazı kolaylıklar sagladı ardına ise çok cazip kredi seçenekleri sundu haliyle bizim insanımızda aç susuz bir şekilde öderim şu arabaya bineyim çocugu şu kolejde okutayım şu evde ikamet ederim diyerek kredi üstüne kredi çekti haliyle ödeyemeyince ne oldu başka taraflardan başka bankalardan transfer kredi adı altında borçlara karşılı yeni kredi çıkarttılar tabi bu arada eve ve arabalara el koydular hacize gittiler!!
    sizce biz gerçekten devletemi çalışıyoruz yoksa cebimizemi?
    selametle
    ağa bu sorunun en kısa cevabı şu....ayağını yorganına göre uzatacaksın...aklı başında insanlar var benim tanıdığım...adam gelir olarak iyi durumda...ancak ne 'arabamı yeniliyeyim,oyumda olsun,şuda eksik kalmasın' mantığıyla hareket ediyo,nede 'aç susuz kalırım,bu krediyi alır öderim' mantığıyla hareket ediyor...valla yanlış bilmiyosam o adam henüz kredi kartı sahibi bile değil...dolayısıylada ne faiz ödemiştir,nede kapısına icra gelmiştir...bana görede doğrusu budur....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ağa bu sorunun en kısa cevabı şu....ayağını yorganına göre uzatacaksın...aklı başında insanlar var benim tanıdığım...adam gelir olarak iyi durumda...ancak ne 'arabamı yeniliyeyim,oyumda olsun,şuda eksik kalmasın' mantığıyla hareket ediyo,nede 'aç susuz kalırım,bu krediyi alır öderim' mantığıyla hareket ediyor...valla yanlış bilmiyosam o adam henüz kredi kartı sahibi bile değil...dolayısıylada ne faiz ödemiştir,nede kapısına icra gelmiştir...bana görede doğrusu budur....selametle
    iyisinde bankaların cazibesi karşısında çogumuz yelkenleri suya salıyoruz
    hali hazırda bu ülkede 25.000.000 kişi bankalar yüzünden ya icralıkı yada hapiste yatıyor ama devletin bu işe bir el attıgı yok bankalar vur kellesini mantıgıyla yürütüyorlar maalesef
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamiyle devlete çalışıyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar dikkatimi çeken bir mevzu oldu bu?
    insanımızda para yok diyoruz aç susuz geziyoruz ama hiç bir lükstende geri kalmıyoruz!!
    son model araba son tarz evler vs. vs.
    sebebi ise bunları cazip hale getiren krediler
    devlet bankalara bazı ufak tefek kanun değişikliğiyle bazı oynamalarla bazı kolaylıklar sagladı ardına ise çok cazip kredi seçenekleri sundu haliyle bizim insanımızda aç susuz bir şekilde öderim şu arabaya bineyim çocugu şu kolejde okutayım şu evde ikamet ederim diyerek kredi üstüne kredi çekti haliyle ödeyemeyince ne oldu başka taraflardan başka bankalardan transfer kredi adı altında borçlara karşılı yeni kredi çıkarttılar tabi bu arada eve ve arabalara el koydular hacize gittiler!!
    sizce biz gerçekten devletemi çalışıyoruz yoksa cebimizemi?
    selametle
    bizde bu (şark kafası çingene çalımı) misali davranışlar oldukça hem devlet hemde millet olarak iki yakamız biraraya gelmez.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri