Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı! Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkarırken, transfer dönemi 6 Şubat'a kadar uzatıldı!

Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.

Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya’da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA’nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

kaynak:ajansspor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oldu olacak 11+2 yapsınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok iyi olmuş, sınırsız yapsalar dahada iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında sınırsız olması rekabeti artırır. Sınırsız olsun Türk futbolcuların sayısı daha fazla olur. Bu kısıtlama olduğu için böyle oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milli Takımda oynayacak futbolcuları nereden bulup yetiştirecekler bakalım. Yabancı direk oynayacak yerli topcu, top toplayıcılığı yapacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak semihe nasıl kaptı kezmandan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eeee seçim yaklaşıyor olacak o kadar
    haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artık
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sınırlıyarak bir yere varamıyacaklarını anladılar.nasıl olsa bir açık yol bulup neredeyse tüm oyuncuları yabancılardan oluşan takımlarımız yokmu .Türk vatandaşı olmak kadar kolay birşey yok galiba.Türk kimliği bu kadar ucuz olmamalı adamlar daha türkçe konuşmayı beceremiyor ama vatandaşlığa kabul ediliyorlar.acaba bunlardan kaç tanesi futbolu bıraktıktan sonra ülkemizde kalıp sporumuza hizmet etmeye devam edecek merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    federasyonun seçim yatırımından başka birşey değil
    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eeee seçim yaklaşıyor olacak o kadar
    haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artık
    selametle
    dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle

Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
    bak yarın ne olacak
    1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
    2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
    3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar

SONUÇ
    Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri