Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufdal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence 11+5 olsun.
    yedekler dahil, tek türk olmasın kadroda..

yuh ve yazıklar olsun.

hatta milli takımda da türk olma şartı aranmasın !!!..

Bekle usta yakında oda olacaq böyle giderse...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6+ denmesi bence gereksiz. kısıtlama olmamalı bence. Türk futbolcular o zaman daha çok yer bulacaktır diye düşünüyorum. ama kısıtlama olduğu için herkes yabancı kontenjanını doldurma derdinde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben aslında fanatik futbol düşmanıyım.benim sporum taekwon-do dur.ancak bu karar ile bizim çocuklarımızın önü kesilmekte ve (el s*k* ile gerdeğe girmek) misali sözde spor yapılmaktadır.bu türk gençliğine ihanettir.vatana ihanettir.en fazla 2 oyuncu olsa neyse.utanmazlık-ihanet ve aymazlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar kayseri gokhan icin 10 milyon lardan bahsediyor.

o parayla avrupada kactane iyi futbolcu gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    federasyonun seçim yatırımından başka birşey değil
    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eeee seçim yaklaşıyor olacak o kadar
    haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artık
    selametle
    dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart vatan = Milli takım+bayrak

Arkadaşlar Nedendir bilinmez ama Neden bu fenerliler yabancı sınırlamasının kalkması konusunda israr ederler anlamıyorum.
    Tabii aklı başında vatanını seven milli takımı fenerden önce görenleri tenzi ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle

Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
    bak yarın ne olacak
    1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
    2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
    3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar

SONUÇ
    Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karabekiroglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
    bak yarın ne olacak
    1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
    2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
    3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar

SONUÇ
    Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.
    dedikleriniz doğru ve maalesef bunları bende görüyorum...onun için zaten bu zihniyete oy verecek delegelere peşin peşin 'yazıklar olsun' dedim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
    katılıyorum

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri