okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
okuyorumda sanki bu +1 sanki fener icin yapilmis.yine sahada 6 kisi olucak.gs uefa kupasini aldiginda takimda kac tane yabanci oyuncu vardi sayin bakalim
6+ denmesi bence gereksiz. kısıtlama olmamalı bence. Türk futbolcular o zaman daha çok yer bulacaktır diye düşünüyorum. ama kısıtlama olduğu için herkes yabancı kontenjanını doldurma derdinde.
ben aslında fanatik futbol düşmanıyım.benim sporum taekwon-do dur.ancak bu karar ile bizim çocuklarımızın önü kesilmekte ve (el s*k* ile gerdeğe girmek) misali sözde spor yapılmaktadır.bu türk gençliğine ihanettir.vatana ihanettir.en fazla 2 oyuncu olsa neyse.utanmazlık-ihanet ve aymazlık.
arkadaslar kayseri gokhan icin 10 milyon lardan bahsediyor.
o parayla avrupada kactane iyi futbolcu gelir
dediklerinizde haklısınızda,eğer bu ucuz ayak oyunu sonrası gidipte ulusoya oy veren delegeler olursada onlara diyeceğim şudur ki : ALAYINIZA YAZIKLAR OLSUN....selametle
Arkadaşlar Nedendir bilinmez ama Neden bu fenerliler yabancı sınırlamasının kalkması konusunda israr ederler anlamıyorum.
Tabii aklı başında vatanını seven milli takımı fenerden önce görenleri tenzi ediyorum
Bak kardeşim bunlar ayak oyunları anlaşma gecen yıl yapıkdı.sen bir senedir rüştü saraçoglu stadında Haluk Ulusoy için istifa sesi duydunmu
bak yarın ne olacak
1-haluk ukusoy yeniden seçilecek
2-bunca para verilen adamlar neden kulübede bekliyor diye basına bi gaz verecekler
3-tabi federasyonda diyet olarak o (+2 ) 6 ya ilave edecek tabi bu ilk yıl sonraki yıllar biiki ilave ile takımlarında bir tane tük futbulcu oynatmayacaklar
SONUÇ
Bazıları için Türklüğün yada Türk milli takımının bi anlamı yoktur.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri