Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: SON DAKİKA !!!Maldonado resmen Fenerbahçe'de !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ağir adam hareket yok adamda işe yaramaz yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merak etmeyin sezon sonu kesin gidecek bu adam
    zaten aziz aga nasıl bu adamı aldı hayret ediyorum??
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle giderse SON DAKİKA !!!Maldonado resmen Fenerbahçe'de !!! Başlığı Yayımladığım gibi SON DAKİKA !!!Maldonado Fenerbahçe'den Gönderildi !!! Başlıgını yayımlıyacam gibime gelıo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle giderse SON DAKİKA !!!Maldonado resmen Fenerbahçe'de !!! Başlığı Yayımladığım gibi SON DAKİKA !!!Maldonado Fenerbahçe'den Gönderildi !!! Başlıgını yayımlıyacam gibime gelıo..
    ben zaten flaş haber gitti sandım baktım gitmemiş üzüldüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar hayırlı olmasına hayırlı olsunda bu adam Fenerbahçe için sıradan bir futbolcu.Takıma hiç bir faydasının olacağını zannetmiyorum.Adamın geçmişteki futbol karıyerine bakın.Bence bu iş yine futbol simsarlarının Fenerbahçeye attığı kazık gibi geliyor.İnşallah yanılırım.
    Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla abi bence süper transfer...o adam güney amerikanın en iyi ön liberosu...o adam ayarındaki bi adamı avrupadan almaya kalktığında 10-15 milyon euro arası bi bedel ödersin...tabii gelmek isterse....mesela roma takımında oynayan daniele de rossi...almaya gücü yeten kulüp varsa beri gelsin....selametle

valla abi biz adamın geçmişine bakıp iyi falan dedik ama galiba bu konuda sen haklı çıktın gibi gözüküyor....:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam maldonado degıl;dale don dale adeta.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri