cihazımıza tüm denemelere rağmen yeni yazılımı atamadım.cihaz ışığı yanıp sönmekte ve yazılım tamamlanamamaktadır. bu konuda bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız şimdiden teşekkürler.
cihazımıza tüm denemelere rağmen yeni yazılımı atamadım.cihaz ışığı yanıp sönmekte ve yazılım tamamlanamamaktadır. bu konuda bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız şimdiden teşekkürler.
arkadaşım yüklkeme programından hız değerinin kademelerini deneyin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Arkadaşlar kendime ait 11300 cı da bot dosyasını atıyorum ama bunda bot dosyası yok,bir arkadaştan edindiğim bilgiye göre yazılım atmadan önce cihazın tümden resetlenmesi lazımmış.Bu bilgi doğrumudur,dogruysa nasıl resetleme atacaz bir proğramı varmı yada tek tek eski şifreleri silmekmi gerekiyor.teşekkürler.
Arkadaşlar kendime ait 11300 cı da bot dosyasını atıyorum ama bunda bot dosyası yok,bir arkadaştan edindiğim bilgiye göre yazılım atmadan önce cihazın tümden resetlenmesi lazımmış.Bu bilgi doğrumudur,dogruysa nasıl resetleme atacaz bir proğramı varmı yada tek tek eski şifreleri silmekmi gerekiyor.teşekkürler.
elimdeki cihaz 4150 fta bu cihazda sistem sıfırlama olayı yani tüm bilgileri silme ve hazır yazılımı atma problemim var
ark elimdeki cihaz 4150 fta bu cihaza yeni yazılımı atamıyorum. cihaz yükleme esnasında kırmızı ışık yanıp sönüyor ama yükleme işlemi gerçekleşmiyor. ben burda diyorumki kendi cihazım 11300 deki gibi 4150 için bir boot proğramı varmı.Yüklemeyi cihaz resetlenmediği yani içersinde ki şifre kayıtları silinmediği içinmi almıyor, böyle bir şey varsa cihazdaki resetlemeyi nasıl yapacağız.teşkl
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri