REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: polo 1.4 stop etmesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 polo 1.4 stop etmesi

Arkadaşlar bende 2000 model polo 1.4 (benzinli) var.Durma,yavaşlama ve vites değişikliklerinde motor stop ediyor.aynı sorunu yaşayan varmı sorun neden kaynaklanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rolenti ayarını kontrol ettiriniz düşük olabilir..birde arabanız elektronik ateşleme sistemi ile çalışıyorsa enjeksiyon sistemine baktırın benzin filtresi dolmuşta olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rölanti ayarı düşük değil,interneti şöyle bir araştırdım boğaz kelebeği sorunu olabilir diye yazılarokudum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boğaz kelebeği sorunu olacağını zannetmiyorum avans ayarlarından da olabilir.Bu ilk çalışmadada yapıyor ve stop ederken de geri çalışmasına neden oluyorsa bilinki avans ayarı bozulmuştur.Ben büyük bir ihtimalle avans ayarından olacağını tahmin ediyorum tabi diğer mesajımda yazdığım benzin filtresi kirlenmemişse....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk çalışmada yapmıyor,sadece vites değişikliklerinde araç stop ediyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediğim gibi arkadaşım sen bence avans ayarına baktır baştan olmazsa başka yerlerden aranabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turhan081 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediğim gibi arkadaşım sen bence avans ayarına baktır baştan olmazsa başka yerlerden aranabilir
    bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 2000 model polo 1.4 benzinli var ama öyle bir sorunla karşılaşmadım
    kilometre kaçta arkadaşım bendeki 96.00 binde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bizim araçtada var dı aynen dediğin gibi yavşlayınca ışıklarda ve dönemeçlerde stop ediyordu daha 2 gün önce tamirciye götürdük tamirci rolanti memesi sorunlu dedi 15 ytlye bir rolanti memesi aldık ve takdırdık sorun düzeldi.bu parça benzin akışını ayarlıyormuş arızalandığı zaman ya arabayı çok sarsıyormuş yada stop ediyormuş tamircinin söylediği bu.tabi ki bilemiyorum senin ki de aynı sorunmu araçlarla pek bir bilgim yok çünki.
    Konu ahmeTTaşar tarafından (30-01-2008 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeki aracın kilometresi 81000 km.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri