tps ler bende full.zaten hiç çökmedi. redline 100csx vve 10 csx
Teşekkur: 0
tps ler bende full.zaten hiç çökmedi. redline 100csx vve 10 csx
arkadaslar 21.01 yazılımını dun aksam yukledim france ö kanalının uzerinde kumandadan kırmızı tusa bastım auto yaptı su an sorunsuz izleniyor(cihazım toppfield ama yazılımla gold master 9400ci yapmıstım)
Arkadaşlardün ben reklam bitti diye yazmıştım ama arkadaşlar hala gitmediğini söylediler. Özel donanımlı cihazlarda belki açabilir ama normal alıcılarda malesef gittiler. Bugün yine baktım her 10 dakikada bir açılıp şifre değiştirip kapanıyorlar. Anlayacağınız normal alıcılarda seyretmek şimdilik bitti. En azından GM 11000 serilerinde. Bilgilerinize.
Saygılar.
tps görüntü yok
arkadaslar meraba ya keyler nasıl giriliyor ben yeni aldım cihazı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
arkadaslar cihazıma 26.12.2007 tarihli tps auto ve premier auto yazılımını attım.
emu 194 var.16.co.a1
ama yine acmıyor. cihazı arka anahtardan kapatıp-actım yine acmıyor.sebebi nedir bilen varsa yardımcı olsun lütfen...
iki gündür kapalı.
gm 9600 cıp tps ler açık...
ushuaıa kanalı üzernde f1 [kırmızı] tuşla *** güncelliyor
![]()
Konu leyla tarafından (31-01-2008 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
hotbird 10873 v 27500 sinyal yok
--------------------------------------------------------------------------------
10873 v 27500 (tps)sinyal gelmiyor
auto aramada da çıkmıyor. Manuel olarak arama yapmak için frekans
ve diğer bilgileri girer girmez sarı sinyal göstergesi kayboluyor. Diğer tps frekanslarındaki yayınları izliyorum (9400 vcı) Bu frekanstaki Insuaia'yı izlemek istiyorum. ne yapabilirim
biraz sabırlı olmakta fayda var cuma günleri oluyor bazen bu sıkıntı
düzelir diye düşünüyorum?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri