Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/20 İlkİlk ... 567891011121314151617181920 SonSon
197 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: TPS Multivision Kanallarıyla İlgili Tum Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bugün itibarıyla en azından sistemde ne değiştiği belirlendi
    daha önce kullanılan 50 li *** grup sisteminden 120 li yeni bir sisteme geçildi,emu ile ilgili değil,değişiklik çok fazla yer tutan bir işlemde değil yani tüm cihazlara uygulanabilinir,ana işlemciYE rsa *** ulaşımı ile ilgili bir düzenlemenin yapılması gerekli..çok fazla teknik olmadan diyebileceğim bu..anlayacağınızda GELMEYECEK değil GELECEK..
    sonunda tünelin ucu göründü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakan arkadaslardan (yani multiye bakabilen) rica etsek hangi keylerle baktiklarina aciklayabilirlermi acaba
    selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili sonosmanli kardesim sana *** konusunda yardimci olmaya calisayim Ne kadar yarari olur bilemiyorum, Keyler asagida bilgilerine

00 7C 00 - 08 AF AA 50 AC BB D8 26 3B
    09 20 15 E1 76 3F E9 ED 27
    0A 1A A9 57 22 DA 22 22 AA
    0B 4F C0 61 86 E4 8C 35 7C
    0C 8A 00 CB 94 FB 8A 49 2D
    0D 12 4B 6C 81 86 1E 02 b3
    0E CE 2F 7E BA 0A A4 DD 51
    0F 7A 5B B6 76 67 14 0E 2B

Ben su an UNIVERS cihazdan seyretmekteyim, Alintim bu cihazdandir Sana yarari olursa seviniurim SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiler iflas

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iflas derken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 9000 cı modelinde tps kanallarını izleyen var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle merhabalar,forumunuza yeni üye oldum..Uydu konuları hakkında pek bir bilgim olmadığından sizlere sorayım dedim.Receiverim Sunny AT 9030 CI,Ferhan nickli arkadaşın verdiği keyleri girdim ve bekliyo bekliyo arada 1 dakika falan yayın geliyo ve tekrar gidiyo sizde de böyle mi oluyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce formumuza hoşgeldin arkadaşım. Umarız menmun kalırsın. TPS'lere gelince arkadaşım hiç boşuna uğraşma. Bir ara izlettiler. Tekrar şifrelendi. Sizin o gördüğünüz açılmalar, şifre değişimi sırasında oluyor. O arkadaşın verdiği keyler açmaz. Çünkü son gittiği sıradaki aktif keylerdi. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gecenin bu saatinde ilgilendiğiniz için teşekkürler,hoşbulduk.Bir soru daha sorayım sizi bulmuşken,benim receiverin şifre yazma menüsüne girince tepede V5.8.17 yazıyor bu versiyonu mu oluyor,versiyonsa işimi görür mü.Bir de uyduyu aldığımda xxl ve nba tv açıktı sonra bişiler yaptım reset attım gittiler geçen gün şifre ekranından load default yaptım xxl geri geldi fakat nba tv kanal listemde yok onu bulabilirsem tekrar xxl gibi izleyebilir miyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lloreda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gecenin bu saatinde ilgilendiğiniz için teşekkürler,hoşbulduk.Bir soru daha sorayım sizi bulmuşken,benim receiverin şifre yazma menüsüne girince tepede V5.8.17 yazıyor bu versiyonu mu oluyor,versiyonsa işimi görür mü.Bir de uyduyu aldığımda xxl ve nba tv açıktı sonra bişiler yaptım reset attım gittiler geçen gün şifre ekranından load default yaptım xxl geri geldi fakat nba tv kanal listemde yok onu bulabilirsem tekrar xxl gibi izleyebilir miyim?
    Hayır izleyemezsin NBA tv Türksat uydusundan yayın yapıyor. Bu uydudan yayın yapan kanalların şifrelerinin bildiğim kadar verilmesi tüm forumlarda yasaktır.

Sayfa 15/20 İlkİlk ... 567891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri