arkadaşlar tps neden açılmıyo içinizde bilgi sahibi olan varsa beni aydınlatsın :45:
Teşekkur: 0
arkadaşlar tps neden açılmıyo içinizde bilgi sahibi olan varsa beni aydınlatsın :45:
Az önce multivizyonları tarattım tp de hiç bir kanal çıkmadı.Tps'ler ve Absat ise açık.
Canal + annonce que l'opération de réorientation des paraboles des abonnés à TPS commencera en Octobre. En réalité, Canal a déja commencé cette opération qui devrait s'achever fin 2008
Canal + s'attend à une perte de l'ordre de 15% des abonnés suites à cette procédure.
Fransızca bilen bir arkadas cevirebilirmi tpszone den alıntıdır
Ben yazılanı tercüman ettirdim özel bir şey yazmıyor.
Sadece en geç 2008 kadar yeni ayarlar yapmak istediklerini ve bunun için kullanıcıların yüzde 15 ini kaybedeceklerini düşünüyorlar.
Hoşçakal
Jack the Ripper!!!!
Geri geldi multiler korkuttu bu sefer
evet arkadaslar bendede açılmıyor acaba yine gittilermi yada keylerimi değişti tesekürler
arkadaşlar bu kanallar yeni verisyonla ancak açılabilir çünkü benim makinemde açıp kapıyor:45:
arkadaşlar tpsler çöktümü acaba
şuan itibaren progdvb kullanıcıları için tps auto yapıyor kanallar açıktır arkadaşım iyi geceler...
arkadaşlar 27 10 2007 00.00 saati itabarı ile multivizyonların oldugu frekans taki kanallar gitti ve arama yapılgıgında kanallar çıkmıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri