Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/20 İlkİlk ... 67891011121314151617181920 SonSon
197 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: TPS Multivision Kanallarıyla İlgili Tum Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cİhazinda Bİss Kismi Varsa Oradan Keylerİ GİrdİĞİnde İzleyebİlİrsİ. . Şİfrelerİ Kendİ Sİtelerİnde AÇikladilar-İlgİlİ Foruma Bakabİlİrsİn...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Muzo15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır izleyemezsin NBA tv Türksat uydusundan yayın yapıyor. Bu uydudan yayın yapan kanalların şifrelerinin bildiğim kadar verilmesi tüm forumlarda yasaktır.
    Ben şifre istemiyorum,sadece NBA Tv'yi Türksat uydusundan nasıl bulabileceğimi söylerseniz iyi olur,Ntv'nin frekanslarından falan aradım bulamadım tp sini..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lloreda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben şifre istemiyorum,sadece NBA Tv'yi Türksat uydusundan nasıl bulabileceğimi söylerseniz iyi olur,Ntv'nin frekanslarından falan aradım bulamadım tp sini..
    12717 V SR:5925 FEC:5/6

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TPS
    id 00 7C 00
    0B 4F C0 61 86 E4 8C 35 7C

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12717 V SR:5925 FEC:5/6
    Bunu girince sadece Ntv Batı çıkıyor,yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lloreda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunu girince sadece Ntv Batı çıkıyor,yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler..
    Hotbirdü mü aratıyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multıler bende gostermıo nıye acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multiler daha yapım aşamasında heralde ya tp değişecek yada şifreleri tam olarak çözülmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanakkaleli cihazının markası ne dir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bendede ole bi geliyo bi gidiyo neden anlamadım artı ne yapmam lazım şifreli kanlların hangilerini izleyebilirm softcam atıp...yada başka ....tşkkurler

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 67891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri