REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Esas Ben Şimdi Öldüm...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Esas Ben Şimdi Öldüm...

silindi
    Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kim yazdıysa kalemine sağlık. Günümüzü çok güzel anlatmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben burda okudum kim yazdıysa tam anlamıyla türkiye yüregine saglık baştakilerin hepsi şeytandır ben onları gördükce şeytan görmüş gibi oluyorum

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazan arkadaşın yüreğine ve ellerine sağlık. Bu millet uyuşturularak, belgesellerdeki kendini yiyen aslanlara boş gözlerle bakan geyiklerin durumuna düştü. Bizi yiyip, bitirenleri bizde boş gözlerle ve boş laflarla gün geçirerek onların bizi yemelerini seyrediyoruz. İyi seyirler Türkiye. Paylaşım için çok teşekkürler ibalaban kardeş.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline diline herşeyine sağlık çok güzel anlatmışsın sadece küçük bir ekleme yapalım.
    atam geleceğimizide merak etme çünki geleceğimiz kalmadı bittik biz türk milleti olarak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam paylaşım için tşk. güzel yazı,kalemine sağlık.Sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telkom-tüpraş-erdemir-seka kağıt fabrikaları-et ve balık kurumu-sek süt-bankalar-sümerbank-enerji santralları ve dağıtımı-otoyollar-petkim- ve daha neler neler çoğuda yabancılara satıldı.pardon peşkeş çekildi.şimdide ziraat bankası ve halkbankası gidiyor.2 kıbrıs adası büyüklüğünde vatan toprağı adi va aşşğılık emperyalist avrupalılara satıldı.yine sırada barajlar ve nehirler var.hepsi babalar gibi satılıyor.velhasılı vatan satılıyor.yeni çıkan maden yasası ve petrol kanunu ise tam bir vatana ihanet belgesi.bütün türkiyenin yüzölçümünün %68 inin maden rusatları ve petrol arama ruhsatları yabancı şirketlerin elinde.çok merak ediyorum acab bunları bile ve gören akp ye oy verenler geceleri rahat uyuabiliyorlarmı.? tekel sigara fabrikalarıda peşkeş çekiliyor . tekelin rakı fabrikalarını 300 trilyona alan şirket 6 ay sonra 900 trilyona bir amerikan şirketine sattı.devletin varlıkları yok ediliyor.iç ve dış borçlar 150 milyar dolardan 500 milyar dolara çıktı son 6 senelik akp iktidarında.akp ye oy veren herkes bu yapılanlara ortaktır.vicdanınız rahatmı?uyan ey halkım uyan artık bu kadar uyku haramdır.herkesi kanaltürk/ulusalkanal/avrasya tv /yeniçağ tv yi izleyip bilinçlenmye uyanmaya ve ülkemize sahip çıkmya davet ediyorum. hiç müslüman vatanını satarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizin sömürgeleştirme planı yerli işbirlikçiler eliyle adım adım uygulanmakta.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri