silindi
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
silindi
Konu ibalaban tarafýndan (03-10-2015 Saat 23:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Kim yazdýysa kalemine saðlýk. Günümüzü çok güzel anlatmýþ.
ben burda okudum kim yazdýysa tam anlamýyla türkiye yüregine saglýk baþtakilerin hepsi þeytandýr ben onlarý gördükce þeytan görmüþ gibi oluyorum
saygýlar
yanýklarda iz býrakmaz
Yazan arkadaþýn yüreðine ve ellerine saðlýk. Bu millet uyuþturularak, belgesellerdeki kendini yiyen aslanlara boþ gözlerle bakan geyiklerin durumuna düþtü. Bizi yiyip, bitirenleri bizde boþ gözlerle ve boþ laflarla gün geçirerek onlarýn bizi yemelerini seyrediyoruz. Ýyi seyirler Türkiye. Paylaþým için çok teþekkürler ibalaban kardeþ.
Saygýlar.
eline diline herþeyine saðlýk çok güzel anlatmýþsýn sadece küçük bir ekleme yapalým.
atam geleceðimizide merak etme çünki geleceðimiz kalmadý bittik biz türk milleti olarak.
Selam paylaþým için tþk. güzel yazý,kalemine saðlýk.Saðlýcakla.
telkom-tüpraþ-erdemir-seka kaðýt fabrikalarý-et ve balýk kurumu-sek süt-bankalar-sümerbank-enerji santrallarý ve daðýtýmý-otoyollar-petkim- ve daha neler neler çoðuda yabancýlara satýldý.pardon peþkeþ çekildi.þimdide ziraat bankasý ve halkbankasý gidiyor.2 kýbrýs adasý büyüklüðünde vatan topraðý adi va aþþðýlýk emperyalist avrupalýlara satýldý.yine sýrada barajlar ve nehirler var.hepsi babalar gibi satýlýyor.velhasýlý vatan satýlýyor.yeni çýkan maden yasasý ve petrol kanunu ise tam bir vatana ihanet belgesi.bütün türkiyenin yüzölçümünün %68 inin maden rusatlarý ve petrol arama ruhsatlarý yabancý þirketlerin elinde.çok merak ediyorum acab bunlarý bile ve gören akp ye oy verenler geceleri rahat uyuabiliyorlarmý.? tekel sigara fabrikalarýda peþkeþ çekiliyor . tekelin raký fabrikalarýný 300 trilyona alan þirket 6 ay sonra 900 trilyona bir amerikan þirketine sattý.devletin varlýklarý yok ediliyor.iç ve dýþ borçlar 150 milyar dolardan 500 milyar dolara çýktý son 6 senelik akp iktidarýnda.akp ye oy veren herkes bu yapýlanlara ortaktýr.vicdanýnýz rahatmý?uyan ey halkým uyan artýk bu kadar uyku haramdýr.herkesi kanaltürk/ulusalkanal/avrasya tv /yeniçað tv yi izleyip bilinçlenmye uyanmaya ve ülkemize sahip çýkmya davet ediyorum. hiç müslüman vatanýný satarmý?
ülkemizin sömürgeleþtirme planý yerli iþbirlikçiler eliyle adým adým uygulanmakta.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri