REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kemalist Devlet Yıkıldı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cumhuriyet Rejimini yıkma yok etme artık açık açık söylenir oldu. Vay Atatürk'üm vay.Neden Kurtardın Bu ülkeyi Atam bunlar için mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim anlamakta zorlandığım bi konu var kimse çıkıp şu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
    Allah ın yarattığı kul diyorki arap kültürü kıyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiğin kıyafet avrupadan ithal değilmi senin deden annanen belki annen de aynı kıyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yıktılar bu giydiğimiz kıyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal değil dayatma değil şimdi yapılanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkının büyük çoğunluğu müslüman olduğunu idda eder öle ise benim annem karaçarşaflı esettürlü kapalı iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrım varsa haklılar eletrik faturamı geç yatırınca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktığımda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeşimde eşimde bu ülkenin bütün fırsatlarından herkesle eşit hatta nüfusunun çoğu müslüman olan bi ülkede islamla alakası olmayanlardan daha ayrıcalıklı yararlanmalıdır bir gün bunlarda olacaktır Allah ın izni ile hiç bir sistem 100 yıl yaşayamamıştır şer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküşü hızlandırmaktadır selam ve dua ile

Ataturk senin gibi cahillerlede cok savasti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen de aydınsındır şimdi be cahilim ya
    kimsenin cumhuriyet rejiminin yıkılmasından yana kullandığı bi cümle olmadı denilen rejimlerin ömrü hep kısa olmuştur bu gibi sorunlar yüzünden çöküşünün hızlanacağından bahsedildi zira sizden daha laik daha demokrat ve daha cumhuriyetçiyim cumhuriyetin ne olduğunu bilsen cumhurun sorunlarını görnmezden gelmez yada çözümüyle ilgili kullandığınız cümlelerli kurmazdınız ayrıca Atatürk bu ülkeyi sizin için kurtardı.?!!? onun anasının eşininin başı kapalıydı kurban olun Mustafa Kemalin saçının teline ağzınıza dolamışsınız sakız niyetine çiğniyosunuz ayıp erkeğe sakız çiğnemek yakışmadığı gibi bu ülkenin gerçek evlatları aslını inkar etmez aslına uymayan uygulamalar a karşı yapılanlara linç girişiminde bulunmaz kardeş zabataygatör sen de her halde sabatayistlerdensin neyse burası paylaşım formu tartışma platformu değil pm ile görüşebiliriz
    Konu trtamer tarafından (30-01-2008 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen de aydınsındır şimdi be cahilim ya
    o dedigindense sende kayip trilyonculardansin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla konunun başlığı bile çok saçma bence...o soruyu sormak bile yanlış...hiç kimse yıkamadı yıkamazda...en azından seçimlerde 10 milyon mükerrer oyun olduğu ve iktidar partisinin oylarının sanal ortamda % 25 ten başlatıldığı iddialarınıda hesaba katarsak değil böyle abuk subuk kanun değişiklikleri,allame-i cihan kanun değişiklikleri yapsalar sökmez...bu ülke hala daha ülkesini seven ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insanların çoğunlukla yaşadığı bir ülke...kimse kuşku duymasın....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar herkes özgürce ve kimseyi kırmadan fikirlerini yazsınlar. Ama sürtüşmeye gidilirse konu kilitlenecektir. Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Konuya Uygun Bi Video ;
    Nede Güzel Söylemiş Aşık Mahzuni Şerif ;NEREDESİN SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM NERDE NERDE ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9xVC1OIez_M[/youtube]

Sözlerine dikkat edin !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tetikçilik Yapma Burda!!!!

arkadaşlar benim anlamakta zorlandığım bi konu var kimse çıkıp şu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
    Allah ın yarattığı kul diyorki arap kültürü kıyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiğin kıyafet avrupadan ithal değilmi senin deden annanen belki annen de aynı kıyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yıktılar bu giydiğimiz kıyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal değil dayatma değil şimdi yapılanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkının büyük çoğunluğu müslüman olduğunu idda eder öle ise benim annem karaçarşaflı esettürlü kapalı iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrım varsa haklılar eletrik faturamı geç yatırınca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktığımda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeşimde eşimde bu ülkenin bütün fırsatlarından herkesle eşit hatta nüfusunun çoğu müslüman olan bi ülkede islamla alakası olmayanlardan daha ayrıcalıklı yararlanmalıdır bir gün bunlarda olacaktır Allah ın izni ile hiç bir sistem 100 yıl yaşayamamıştır şer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküşü hızlandırmaktadır selam ve dua ile
    trtramer, burda tetikçilik yapma kardeşim. Sende sahte müslümasın o zaman. Bu insanları nasıl sahte cumhuriyetçi olaraktan nitelendirebilirsin? Yine sana öğrettikleri gibi sapla samanı birbirine karıştırıp milletin kafasını bulandırıyorsun. Bu arkadaşlar sizin mensubu olduğunuz sahte müslümanlar gibi müslümanlığın veya cumhuriyetin tacirliğini yapmıyorlar. Çıkıp burda fikirlerini savunuyorlar. Senin veya sizlerin ayrıcalığı nedirki kullandığını elektriğin parasını ödemiyecekmişsiniz? Aldığınız hizmetin parasını herkes gibi sizlerde ödeyeceksiniz. Laf arasında Atatürk'e dil uzatmaktanda geri kalmıyorsun maşallah. Ama o dillerin kesilmesi çok uzak değil. Üzerinizden geçecek silidirin kontağını çevirip çalıştırdınız. Allah sonunuzu hayır etsin. Bu darbe çığırtkanlığı değil; görünen köy klavuz istemiyor. Bu gidişle bizlerinde başını yakacaksınız. Savunduğun zihniyetin en başından en ucuna kadar hepsi ya zimmetine para geçirmekten, yada hortumculuktan yargılanıyor, veya davası mv.ği dönem sonuna bırakılmış. Eğer sende biraz ar, haya ve düşünme izanı varsa bunları biraz düşünüp sorgularsınız. Ama bunu asla yapmazsınız. Çünkü bu ülke sizler için dar-ül harp olduğu için yapılan hırsızlıklarda hortumculuklarda diş kirası değil mi? Müslümanlığınızı bile borçlu olduğunuz O yüce İnsanın adını ağzınıza alırken ağzınızı dokuz kere çalkalayın.
    Şimdi sen diyeceksinki emmi senin verdiğin cevap çok mu usturuplu. Evet sizin gibilere bu cevap daha hafif bile. Çekin o pis ellerinizi bu müslüman saf insanların yakasından. Yıllardır nedir sizlerden bu milletin çektiği be. Yeter artık sabrımızı taşırmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorum yazdımmı ban'lanıyorum o yüzden yazmıyacagım
    fakat üstteki yazının altına imzamı attıgımı belirtmek isterim:45:
    teşekkürler trtamer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçek Atatürkçü, Gerçek Türk Genci Bu Tarifte. Onun Gibi Olmaya Çalışıyoruz Ancak. Atatürk'te Türkiye Cumhuriyetini Böyle Gençlere Emanet Etti Kendimizi Kontrol Edelim Acaba Uyuyormuyuz.

“Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir.
    Bunların gerekliliğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır.
    Bunları güçsüz düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı duydu mu, bu memleketin polisi vardır, adliyesi vardır demeyecektir.
    Hemen müdahale edecektir.
    Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla
    Yine düşünecek, demek adliyeyi de düzeltmek gerekir,diyecektir.
    Onu hapse atacaklar.
    Yasal yoldan itirazlarını yapmakla birlikte;
    Bana, İsmet Paşa’ya, meclise telgraflar yağdırıp,
    Haklı ve suçsuz olduğu için serbest bırakılmasını,korunmasını istemeyecek,
    Diyecek ki: Ben kanaatimin gereğini yaptım.
    Müdahale ve eylemimde haklıyım.
    Eğer buraya haksız olarak gelmişsem,
    Bu haksızlığı oluşturan nedenleri düzeltmek de benim görevimdir
    İşte,benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği...”

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri