sevgili arkadaşlarım,biz türklerin zayıf taraflarını yazıyorum:1-en az okuyan milletiz. 2-çok unutkanız. 3-parayı çok seviyoruz(paray görünce silahla alamadıkları vatan topraklarını adi ve aşşağılık kaşarlanmış emperyalist ingilizlere-danimarkalılara-almanlara ve israillilere vb satıyoruz) ayrıca 35 torba kömür ve yiyecek paketi vs için oylarımızı akp gibi emperyalist uşaklarına satıyoruz.herkes fikir üretiyor.bilgisi olmayanın fikride olmaz.arkadaş kuruluş felsefesin den ne denmek istedinizi anlamamış.devletimiz son derece büyük bir talan ve yokedilme tehlikesi emperyalist-siyonist sermayeye peşkeş çekilme durumundadır.atatürk ün kurduğu sümerbank-şeker fabrikaları -bir çok devlet bankası-telkom-tüpraş-erdemir-seka kağıt fabrikaları-enerji santralları-elk dağıtımı-otoyolllar-köprüler-hazine arazileri ve şimdide su barajları ve nehirler hepsi babalar gibi satılmaktadır velhasılı vatan satılmaktadır..hiçbir şekilde gerçekleşmiyecek bir ab rüyası ile halkımız uyutulmakta ve halkımız ayrıca futbol-yerli dizi-magazin ilede sarhoş edilmektedir.ben müslümanım diyen herkese şunu tavsiye ediyorum:bakara suresi ayet-120 ve maide suresi ayet-51-52-53 ün türkçe meallerini okuyunuz.ondan sonra müslüman vatanını satarmı diye düşününüz.ne abd nede ab tam bağımsız türkiye için uyanalım.herkes kanaltürk/ulusalkanal/avrasya tv/yeniçağ tv yi izlesin ve bilgilensin.en büyük düşmanımız cehaletimizdir.uyanalım artık.
Yer imleri