verebilecek cevabınız varsa siz verinde ne biliyosunuz bi görelim..hem bu ülkeyi seven herkese sözde cumhuriyetçi dersen biriside sana kalkar sözde müslüman der...o zaman ne cevap verirsiniz merak ediyorum....
verebilecek cevabınız varsa siz verinde ne biliyosunuz bi görelim..hem bu ülkeyi seven herkese sözde cumhuriyetçi dersen biriside sana kalkar sözde müslüman der...o zaman ne cevap verirsiniz merak ediyorum....arkadaşlar benim anlamakta zorlandığım bi konu var kimse çıkıp şu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
Allah ın yarattığı kul diyorki arap kültürü kıyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiğin kıyafet avrupadan ithal değilmi senin deden annanen belki annen de aynı kıyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yıktılar bu giydiğimiz kıyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal değil dayatma değil şimdi yapılanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkının büyük çoğunluğu müslüman olduğunu idda eder öle ise benim annem karaçarşaflı esettürlü kapalı iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrım varsa haklılar eletrik faturamı geç yatırınca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktığımda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeşimde eşimde bu ülkenin bütün fırsatlarından herkesle eşit hatta nüfusunun çoğu müslüman olan bi ülkede islamla alakası olmayanlardan daha ayrıcalıklı yararlanmalıdır bir gün bunlarda olacaktır Allah ın izni ile hiç bir sistem 100 yıl yaşayamamıştır şer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküşü hızlandırmaktadır selam ve dua ile
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri