sevgili arkadaþlarým,biz türklerin zayýf taraflarýný yazýyorum:1-en az okuyan milletiz. 2-çok unutkanýz. 3-parayý çok seviyoruz(paray görünce silahla alamadýklarý vatan topraklarýný adi ve aþþaðýlýk kaþarlanmýþ emperyalist ingilizlere-danimarkalýlara-almanlara ve israillilere vb satýyoruz) ayrýca 35 torba kömür ve yiyecek paketi vs için oylarýmýzý akp gibi emperyalist uþaklarýna satýyoruz.herkes fikir üretiyor.bilgisi olmayanýn fikride olmaz.arkadaþ kuruluþ felsefesin den ne denmek istedinizi anlamamýþ.devletimiz son derece büyük bir talan ve yokedilme tehlikesi emperyalist-siyonist sermayeye peþkeþ çekilme durumundadýr.atatürk ün kurduðu sümerbank-þeker fabrikalarý -bir çok devlet bankasý-telkom-tüpraþ-erdemir-seka kaðýt fabrikalarý-enerji santrallarý-elk daðýtýmý-otoyolllar-köprüler-hazine arazileri ve þimdide su barajlarý ve nehirler hepsi babalar gibi satýlmaktadýr velhasýlý vatan satýlmaktadýr..hiçbir þekilde gerçekleþmiyecek bir ab rüyasý ile halkýmýz uyutulmakta ve halkýmýz ayrýca futbol-yerli dizi-magazin ilede sarhoþ edilmektedir.ben müslümaným diyen herkese þunu tavsiye ediyorum:bakara suresi ayet-120 ve maide suresi ayet-51-52-53 ün türkçe meallerini okuyunuz.ondan sonra müslüman vatanýný satarmý diye düþününüz.ne abd nede ab tam baðýmsýz türkiye için uyanalým.herkes kanaltürk/ulusalkanal/avrasya tv/yeniçað tv yi izlesin ve bilgilensin.en büyük düþmanýmýz cehaletimizdir.uyanalým artýk.
Yer imleri