Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Kemalist Devlet Yýkýldý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cumhuriyet Rejimini yýkma yok etme artýk açýk açýk söylenir oldu. Vay Atatürk'üm vay.Neden Kurtardýn Bu ülkeyi Atam bunlar için mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benim anlamakta zorlandýðým bi konu var kimse çýkýp þu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
    Allah ýn yarattýðý kul diyorki arap kültürü kýyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiðin kýyafet avrupadan ithal deðilmi senin deden annanen belki annen de ayný kýyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yýktýlar bu giydiðimiz kýyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal deðil dayatma deðil þimdi yapýlanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkýnýn büyük çoðunluðu müslüman olduðunu idda eder öle ise benim annem karaçarþaflý esettürlü kapalý iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrým varsa haklýlar eletrik faturamý geç yatýrýnca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktýðýmda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeþimde eþimde bu ülkenin bütün fýrsatlarýndan herkesle eþit hatta nüfusunun çoðu müslüman olan bi ülkede islamla alakasý olmayanlardan daha ayrýcalýklý yararlanmalýdýr bir gün bunlarda olacaktýr Allah ýn izni ile hiç bir sistem 100 yýl yaþayamamýþtýr þer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküþü hýzlandýrmaktadýr selam ve dua ile

Ataturk senin gibi cahillerlede cok savasti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sen de aydýnsýndýr þimdi be cahilim ya
    kimsenin cumhuriyet rejiminin yýkýlmasýndan yana kullandýðý bi cümle olmadý denilen rejimlerin ömrü hep kýsa olmuþtur bu gibi sorunlar yüzünden çöküþünün hýzlanacaðýndan bahsedildi zira sizden daha laik daha demokrat ve daha cumhuriyetçiyim cumhuriyetin ne olduðunu bilsen cumhurun sorunlarýný görnmezden gelmez yada çözümüyle ilgili kullandýðýnýz cümlelerli kurmazdýnýz ayrýca Atatürk bu ülkeyi sizin için kurtardý.?!!? onun anasýnýn eþininin baþý kapalýydý kurban olun Mustafa Kemalin saçýnýn teline aðzýnýza dolamýþsýnýz sakýz niyetine çiðniyosunuz ayýp erkeðe sakýz çiðnemek yakýþmadýðý gibi bu ülkenin gerçek evlatlarý aslýný inkar etmez aslýna uymayan uygulamalar a karþý yapýlanlara linç giriþiminde bulunmaz kardeþ zabataygatör sen de her halde sabatayistlerdensin neyse burasý paylaþým formu tartýþma platformu deðil pm ile görüþebiliriz
    Konu trtamer tarafýndan (30-01-2008 Saat 20:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sen de aydýnsýndýr þimdi be cahilim ya
    o dedigindense sende kayip trilyonculardansin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla konunun baþlýðý bile çok saçma bence...o soruyu sormak bile yanlýþ...hiç kimse yýkamadý yýkamazda...en azýndan seçimlerde 10 milyon mükerrer oyun olduðu ve iktidar partisinin oylarýnýn sanal ortamda % 25 ten baþlatýldýðý iddialarýnýda hesaba katarsak deðil böyle abuk subuk kanun deðiþiklikleri,allame-i cihan kanun deðiþiklikleri yapsalar sökmez...bu ülke hala daha ülkesini seven ve Atatürk ilke ve inkýlaplarýna baðlý insanlarýn çoðunlukla yaþadýðý bir ülke...kimse kuþku duymasýn....selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar herkes özgürce ve kimseyi kýrmadan fikirlerini yazsýnlar. Ama sürtüþmeye gidilirse konu kilitlenecektir. Bilginize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Konuya Uygun Bi Video ;
    Nede Güzel Söylemiþ Aþýk Mahzuni Þerif ;NEREDESÝN SARI SAÇLIM MAVÝ GÖZLÜM NERDE NERDE ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9xVC1OIez_M[/youtube]

Sözlerine dikkat edin !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tetikçilik Yapma Burda!!!!

arkadaþlar benim anlamakta zorlandýðým bi konu var kimse çýkýp þu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
    Allah ýn yarattýðý kul diyorki arap kültürü kýyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiðin kýyafet avrupadan ithal deðilmi senin deden annanen belki annen de ayný kýyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yýktýlar bu giydiðimiz kýyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal deðil dayatma deðil þimdi yapýlanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkýnýn büyük çoðunluðu müslüman olduðunu idda eder öle ise benim annem karaçarþaflý esettürlü kapalý iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrým varsa haklýlar eletrik faturamý geç yatýrýnca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktýðýmda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeþimde eþimde bu ülkenin bütün fýrsatlarýndan herkesle eþit hatta nüfusunun çoðu müslüman olan bi ülkede islamla alakasý olmayanlardan daha ayrýcalýklý yararlanmalýdýr bir gün bunlarda olacaktýr Allah ýn izni ile hiç bir sistem 100 yýl yaþayamamýþtýr þer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküþü hýzlandýrmaktadýr selam ve dua ile
    trtramer, burda tetikçilik yapma kardeþim. Sende sahte müslümasýn o zaman. Bu insanlarý nasýl sahte cumhuriyetçi olaraktan nitelendirebilirsin? Yine sana öðrettikleri gibi sapla samaný birbirine karýþtýrýp milletin kafasýný bulandýrýyorsun. Bu arkadaþlar sizin mensubu olduðunuz sahte müslümanlar gibi müslümanlýðýn veya cumhuriyetin tacirliðini yapmýyorlar. Çýkýp burda fikirlerini savunuyorlar. Senin veya sizlerin ayrýcalýðý nedirki kullandýðýný elektriðin parasýný ödemiyecekmiþsiniz? Aldýðýnýz hizmetin parasýný herkes gibi sizlerde ödeyeceksiniz. Laf arasýnda Atatürk'e dil uzatmaktanda geri kalmýyorsun maþallah. Ama o dillerin kesilmesi çok uzak deðil. Üzerinizden geçecek silidirin kontaðýný çevirip çalýþtýrdýnýz. Allah sonunuzu hayýr etsin. Bu darbe çýðýrtkanlýðý deðil; görünen köy klavuz istemiyor. Bu gidiþle bizlerinde baþýný yakacaksýnýz. Savunduðun zihniyetin en baþýndan en ucuna kadar hepsi ya zimmetine para geçirmekten, yada hortumculuktan yargýlanýyor, veya davasý mv.ði dönem sonuna býrakýlmýþ. Eðer sende biraz ar, haya ve düþünme izaný varsa bunlarý biraz düþünüp sorgularsýnýz. Ama bunu asla yapmazsýnýz. Çünkü bu ülke sizler için dar-ül harp olduðu için yapýlan hýrsýzlýklarda hortumculuklarda diþ kirasý deðil mi? Müslümanlýðýnýzý bile borçlu olduðunuz O yüce Ýnsanýn adýný aðzýnýza alýrken aðzýnýzý dokuz kere çalkalayýn.
    Þimdi sen diyeceksinki emmi senin verdiðin cevap çok mu usturuplu. Evet sizin gibilere bu cevap daha hafif bile. Çekin o pis ellerinizi bu müslüman saf insanlarýn yakasýndan. Yýllardýr nedir sizlerden bu milletin çektiði be. Yeter artýk sabrýmýzý taþýrmayýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yorum yazdýmmý ban'lanýyorum o yüzden yazmýyacagým
    fakat üstteki yazýnýn altýna imzamý attýgýmý belirtmek isterim:45:
    teþekkürler trtamer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerçek Atatürkçü, Gerçek Türk Genci Bu Tarifte. Onun Gibi Olmaya Çalýþýyoruz Ancak. Atatürk'te Türkiye Cumhuriyetini Böyle Gençlere Emanet Etti Kendimizi Kontrol Edelim Acaba Uyuyormuyuz.

“Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir.
    Bunlarýn gerekliliðine, doðruluðuna herkesten çok inanmýþtýr.
    Bunlarý güçsüz düþürecek en küçük veya en büyük bir kýpýrtý duydu mu, bu memleketin polisi vardýr, adliyesi vardýr demeyecektir.
    Hemen müdahale edecektir.
    Elle, taþla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla
    Yine düþünecek, demek adliyeyi de düzeltmek gerekir,diyecektir.
    Onu hapse atacaklar.
    Yasal yoldan itirazlarýný yapmakla birlikte;
    Bana, Ýsmet Paþa’ya, meclise telgraflar yaðdýrýp,
    Haklý ve suçsuz olduðu için serbest býrakýlmasýný,korunmasýný istemeyecek,
    Diyecek ki: Ben kanaatimin gereðini yaptým.
    Müdahale ve eylemimde haklýyým.
    Eðer buraya haksýz olarak gelmiþsem,
    Bu haksýzlýðý oluþturan nedenleri düzeltmek de benim görevimdir
    Ýþte,benim anladýðým Türk Genci ve Türk Gençliði...”

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri