Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar benim anlamakta zorlandýðým bi konu var kimse çýkýp þu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
Allah ýn yarattýðý kul diyorki arap kültürü kýyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiðin kýyafet avrupadan ithal deðilmi senin deden annanen belki annen de ayný kýyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yýktýlar bu giydiðimiz kýyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal deðil dayatma deðil þimdi yapýlanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkýnýn büyük çoðunluðu müslüman olduðunu idda eder öle ise benim annem karaçarþaflý esettürlü kapalý iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrým varsa haklýlar eletrik faturamý geç yatýrýnca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktýðýmda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeþimde eþimde bu ülkenin bütün fýrsatlarýndan herkesle eþit hatta nüfusunun çoðu müslüman olan bi ülkede islamla alakasý olmayanlardan daha ayrýcalýklý yararlanmalýdýr bir gün bunlarda olacaktýr Allah ýn izni ile hiç bir sistem 100 yýl yaþayamamýþtýr þer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküþü hýzlandýrmaktadýr selam ve dua ile
sana katýlýyorum:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)