Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arasý

Konu: Kemalist Devlet Yýkýldý mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benim anlamakta zorlandýðým bi konu var kimse çýkýp þu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
    Allah ýn yarattýðý kul diyorki arap kültürü kýyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiðin kýyafet avrupadan ithal deðilmi senin deden annanen belki annen de ayný kýyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yýktýlar bu giydiðimiz kýyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal deðil dayatma deðil þimdi yapýlanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkýnýn büyük çoðunluðu müslüman olduðunu idda eder öle ise benim annem karaçarþaflý esettürlü kapalý iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrým varsa haklýlar eletrik faturamý geç yatýrýnca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktýðýmda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeþimde eþimde bu ülkenin bütün fýrsatlarýndan herkesle eþit hatta nüfusunun çoðu müslüman olan bi ülkede islamla alakasý olmayanlardan daha ayrýcalýklý yararlanmalýdýr bir gün bunlarda olacaktýr Allah ýn izni ile hiç bir sistem 100 yýl yaþayamamýþtýr þer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküþü hýzlandýrmaktadýr selam ve dua ile
    verebilecek cevabýnýz varsa siz verinde ne biliyosunuz bi görelim..hem bu ülkeyi seven herkese sözde cumhuriyetçi dersen biriside sana kalkar sözde müslüman der...o zaman ne cevap verirsiniz merak ediyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý satelcom Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili arkadaþlarým,biz türklerin zayýf taraflarýný yazýyorum:1-en az okuyan milletiz. 2-çok unutkanýz. 3-parayý çok seviyoruz(paray görünce silahla alamadýklarý vatan topraklarýný adi ve aþþaðýlýk kaþarlanmýþ emperyalist ingilizlere-danimarkalýlara-almanlara ve israillilere vb satýyoruz) ayrýca 35 torba kömür ve yiyecek paketi vs için oylarýmýzý akp gibi emperyalist uþaklarýna satýyoruz.herkes fikir üretiyor.bilgisi olmayanýn fikride olmaz.arkadaþ kuruluþ felsefesin den ne denmek istedinizi anlamamýþ.devletimiz son derece büyük bir talan ve yokedilme tehlikesi emperyalist-siyonist sermayeye peþkeþ çekilme durumundadýr.atatürk ün kurduðu sümerbank-þeker fabrikalarý -bir çok devlet bankasý-telkom-tüpraþ-erdemir-seka kaðýt fabrikalarý-enerji santrallarý-elk daðýtýmý-otoyolllar-köprüler-hazine arazileri ve þimdide su barajlarý ve nehirler hepsi babalar gibi satýlmaktadýr velhasýlý vatan satýlmaktadýr..hiçbir þekilde gerçekleþmiyecek bir ab rüyasý ile halkýmýz uyutulmakta ve halkýmýz ayrýca futbol-yerli dizi-magazin ilede sarhoþ edilmektedir.ben müslümaným diyen herkese þunu tavsiye ediyorum:bakara suresi ayet-120 ve maide suresi ayet-51-52-53 ün türkçe meallerini okuyunuz.ondan sonra müslüman vatanýný satarmý diye düþününüz.ne abd nede ab tam baðýmsýz türkiye için uyanalým.herkes kanaltürk/ulusalkanal/avrasya tv/yeniçað tv yi izlesin ve bilgilensin.en büyük düþmanýmýz cehaletimizdir.uyanalým artýk.
    :45: :45: :45:

kardeþ diyecek baþka söz býrakmamýþsýn ellerin ve düþüncelerin için sadece teþekkür eder þu eklemeyi borç bilirim inþallah utanan biz olalýmda ülkemiz kazansýn ama birde onlar utanýrlarsa sonucunu bilem düþünmek istemiyorum.saygýlarýmla

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Rexsi kardeþim sana bir soru: Senin bir yaþama felsefen var mý? Yok mu? Herþey vereceðin cevabýn içinde olacaktýr.
    Saygýlar.
    olmazmý
    ya senin?
    biz bu vatanda ozgurce yasaya biliyor,
    ibadet edebiliyor, turkce yazý yaza biliyorsak
    bunu tek bir kiþiye borcluyuz...
    bu kisininde adý Mustafa Kemal Ataturk
    ve bu vatanýnda adý TURKÝYE....

benimde sana bir sorum olacak
    TURKÝYE CUMHURÝYETÝNE
    kemalist devlet diye kimler hitap ediyor...
    iyi aksamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý trtamer Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benim anlamakta zorlandýðým bi konu var kimse çýkýp þu sözde cumhuriyetçilere laiklere cevap veremiyo
    Allah ýn yarattýðý kul diyorki arap kültürü kýyafeti ithal ediliyo be ........... senin giydiðin kýyafet avrupadan ithal deðilmi senin deden annanen belki annen de ayný kýyafetleri giyiyodu birileri düzeni ve devleti yýktýlar bu giydiðimiz kýyafetleri ithal edip giymeye mecbur ettiler bunlar ithal deðil dayatma deðil þimdi yapýlanlar ithal ve dayatma ölemi sonra bu ülkenin halkýnýn büyük çoðunluðu müslüman olduðunu idda eder öle ise benim annem karaçarþaflý esettürlü kapalý iken beni adskere almakta benden vergi almakta bi tereddüt varsa ayrým varsa haklýlar eletrik faturamý geç yatýrýnca bende ceza ödüyorum yeni bir hat almaya kalktýðýmda 30 ytl yi bende veriyorum öleyse benim annem de kardeþimde eþimde bu ülkenin bütün fýrsatlarýndan herkesle eþit hatta nüfusunun çoðu müslüman olan bi ülkede islamla alakasý olmayanlardan daha ayrýcalýklý yararlanmalýdýr bir gün bunlarda olacaktýr Allah ýn izni ile hiç bir sistem 100 yýl yaþayamamýþtýr þer i sistemler hariç bu sistemde çökmeye mahkümdur bu olanlarda çöküþü hýzlandýrmaktadýr selam ve dua ile

sana katýlýyorum :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sen de aydýnsýndýr þimdi be cahilim ya
    kimsenin cumhuriyet rejiminin yýkýlmasýndan yana kullandýðý bi cümle olmadý denilen rejimlerin ömrü hep kýsa olmuþtur bu gibi sorunlar yüzünden çöküþünün hýzlanacaðýndan bahsedildi zira sizden daha laik daha demokrat ve daha cumhuriyetçiyim cumhuriyetin ne olduðunu bilsen cumhurun sorunlarýný görnmezden gelmez yada çözümüyle ilgili kullandýðýnýz cümlelerli kurmazdýnýz ayrýca Atatürk bu ülkeyi sizin için kurtardý.?!!? onun anasýnýn eþininin baþý kapalýydý kurban olun Mustafa Kemalin saçýnýn teline aðzýnýza dolamýþsýnýz sakýz niyetine çiðniyosunuz ayýp erkeðe sakýz çiðnemek yakýþmadýðý gibi bu ülkenin gerçek evlatlarý aslýný inkar etmez aslýna uymayan uygulamalar a karþý yapýlanlara linç giriþiminde bulunmaz kardeþ zabataygatör sen de her halde sabatayistlerdensin neyse burasý paylaþým formu tartýþma platformu deðil pm ile görüþebiliriz

sendenmi ogrenicem cumhuriyeti korumayi.laikligin ne oldugunu.

bende ataturk sevgisi var kardesim.bunu niye soylemeyim.senin rahatsizligin ATATURK sevgisidir..

senin o dedigin laiklik kelimesini kullanlar meclise girip yemin eden ama onemli sorunlarala ugrasmayan turbanla ugrasanlardir..onlara ve sana yaziklar olsun.

ataturk ve laiklik bu ulkede daima olucaktir..ulke karis karis sarilirken ,karis karis satilirken bu ulke cin ugrasti .bizde tunus,misir ve diger somurge ulkeler gibi boynumuz egik yasamadik .

Bilelim ki milli benliðini bilmeyen milletler baþka milletlere yem olurlar.
    k.ataturk

Büyük dinimiz çalýþmayanýn insanlýkla hiç ilgisi olmadýðýný bildiriyor. Bazý kimseler çaðdaþ olmayý kâfir olmak sayýyorlar. Asýl küfür onlarýn bu zannýdýr. Bu yanlýþ tefsiri yapanlarýn maksadý Ýslâmlarýn kâfirlere esir olmasýný istemek deðil de nedir? Her sarýklýyý hoca sanmayýn, hoca olmak sarýkla deðil, dimaðladýr.

k.ataturk

bari bunlari ogren

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rexsi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olmazmý
    ya senin?
    biz bu vatanda ozgurce yasaya biliyor,
    ibadet edebiliyor, turkce yazý yaza biliyorsak
    bunu tek bir kiþiye borcluyuz...
    bu kisininde adý Mustafa Kemal Ataturk
    ve bu vatanýnda adý TURKÝYE....

benimde sana bir sorum olacak
    TURKÝYE CUMHURÝYETÝNE
    kemalist devlet diye kimler hitap ediyor...
    iyi aksamlar
    evet iyi bi soru.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar her kelimenin baþýnda Yüce Önderimiz ATATÜRK ün adý koymaktan vaz geçelim bu ülkeyi bölmek için bu yüce insanýn adýný kullanmayalým sadece gayri müslümlermi Atatürkü seviyor lütfen sizde misonerlik yaparak yüce dinimizi kötülemeyin islamiyette en ufak bir þiddet yoktur eðer birazcýk lütfedin kuan ý kerim i okursanýz bunu hemen anlarsýnýz sadece AKP yi istemediðiniden dolayý islamiyete saldýrmayýn þunu bilinki bu ülkeyi bölmek için baþ örtüsü ve islamiyeti yobaz ve þidet yanlýsý gibi gösterenler bu emellerine ulasamayacak bu ülke müslüman kanlarý ve Allah Allah NÝdalarý ile alnýmýþtýr Lütfen bazý siyasetçilerinin kýþkýrtmalarýna kanmayalým biraz olsun huzurlu olan Devletimize sahip çýkalým unutmayýn bu ülke saðcýsý ve solcusu ile bizimdir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu yine siyasi tartýþmaya doðru kaymýþ.Ne zaman tartýþmayý öðreneceksiniz?

Konu kapatýlmýþtýr...

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri