Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yazıklar Olsun...İyice Okuyun Lütfen Arkadaşlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta o zamanda askeriye arka cıktı o şerefsizliği yapanlara ...Maraştaki o yakılıp yıkılan mahalle askeriyeye cok yakın biryerdeydi ama askeriye kılını kıpırdatmadı ...Ve günlerce katliam devam etti..sivasta desen gene aynı olay yerıne jandarma geldı fakat gene kılını kıpırdatmadı bunların arkasında nasıl devlet olmaz ...Burdada alevilere karsı yapılan bi soykırım war ..ermenıler turklere yaptıysa biz turklerde kendı kendımıze yaptık bunu kımse ınkar etmesın hersey acık ve ortada ama böyle gunmede geldıgı zamanda bazıalrının işine gelmiyor ve yan ciziyolar..sen haklısın usta o kara lekeyi hiç bir zaman silemezler ...ama elbet birsün hesabı sorulur...
    usta karınca'nın incitilmesine karşıyım maraş olayını pek bilmiyorum ama sıvas'ta yapılan tahrik'ide unutmamak gereker kimse kimse'ye durup dururken sırf iş olsun diye bi şey yapmaz
    kesinlikle ama kesinlikle tasvip etmediğim bir olay ama tahriklerdende kaçınmak gerek insanların değerleri vardır o değerlere kimsenin hakaret etmeğe hakkı yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay soysuz köpekler hakkatende yazıklar olsun yazıklaaaaaaaaaaaarrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta karınca'nın incitilmesine karşıyım maraş olayını pek bilmiyorum ama sıvas'ta yapılan tahrik'ide unutmamak gereker kimse kimse'ye durup dururken sırf iş olsun diye bi şey yapmaz
    kesinlikle ama kesinlikle tasvip etmediğim bir olay ama tahriklerdende kaçınmak gerek insanların değerleri vardır o değerlere kimsenin hakaret etmeğe hakkı yoktur

Aleviler ne zaman katliyam yaptı ne zaman sunni birilerini atese verip yaktı ne zaman kundaktakı bebeği oldurdu ? soruyorum sana ? dıosunya kımse kımseye durup dururken bısey yapmaz dıye ...aleviler ne yaptıda onlar böyle BİR ŞEREFSİZLİK YAPTI ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta o zamanda askeriye arka cıktı o şerefsizliği yapanlara ...Maraştaki o yakılıp yıkılan mahalle askeriyeye cok yakın biryerdeydi ama askeriye kılını kıpırdatmadı ...Ve günlerce katliam devam etti..sivasta desen gene aynı olay yerıne jandarma geldı fakat gene kılını kıpırdatmadı bunların arkasında nasıl devlet olmaz ...Burdada alevilere karsı yapılan bi soykırım war ..ermenıler turklere yaptıysa biz turklerde kendı kendımıze yaptık bunu kımse ınkar etmesın hersey acık ve ortada ama böyle gunmede geldıgı zamanda bazıalrının işine gelmiyor ve yan ciziyolar..sen haklısın usta o kara lekeyi hiç bir zaman silemezler ...ama elbet birsün hesabı sorulur...
    sevgili arkadaşım,yaşananlar elbet hoş değil,yıllarca insanımızı insanımıza kırdırdılar ama bulletfromhell arkadaşımızın bilgilendirmesiyle senin kurduğun bağ maalesef yakışıksız bir durum.maraşında ,sivasında iç yüzleri farklıdır ama yaşanan dramlar elbet acıdır.eğer sen bu kadar ehemmiyet verdiğin bu konuda gerçekten objektifsen başbağlar katliamınıda hatırlatmanı temenni ederdim.biz bu milletin evlatları olarak sağcısıyla-solcusuyla,mezhep, etnik,ideolojik olarak saflara ayrılıp büyük acılar çektik,çektirdiler.özümüzü unutturan her bölücülüğe bir olmayı diri olmayı bilelim.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca bulletfromhell kardeşim bilgilendirmen için teşekkürler.çok sağol.belki demokrasi balonu içinde yanan mumcuklar,emperyalistlerin üflemeleriyle 1. yılları anarken görevini yapmış olmanın huzuruyla burada yazılanları ammada abartmışlar deyip viski yudumlayanlar vardır.ama bu millet bunları bilmelidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve ayrıca aziz kardeşim baktım yaşında 16,maşallah genceciksin.birgün hesabı sorulur..... yakışmıyor,sen maraş olaylarıda yoktun bie,sivasta ise yeni doğmuşsun.zaman her şeyin ilacıdır canım kardeşim.hesap sorulur nağmeleri 30-40-50 yıl öncede deniyordu ne getirdi?birde adı aziz maraş tahtalı dedeler köyündentürkoğlu tarafından çok değerli bir arkadaşım vardı okurken.şimdi yurt dışında.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aleviler ne zaman katliyam yaptı ne zaman sunni birilerini atese verip yaktı ne zaman kundaktakı bebeği oldurdu ? soruyorum sana ? dıosunya kımse kımseye durup dururken bısey yapmaz dıye ...aleviler ne yaptıda onlar böyle BİR ŞEREFSİZLİK YAPTI ?
    helal olsun bu konuyu alevi-sunni çatışmasına bağladın...bölücülüğe devam diyorsun yani..

.............

ben malatyada yaşıyorum....sivası da -maraşıda-başbağlarıda-tunceliyide......bilirim.....
    ALLAH"tan kormayan dan herşey beklenir...
    Konu leyla tarafından (30-01-2008 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ve ayrıca aziz kardeşim baktım yaşında 16,maşallah genceciksin.birgün hesabı sorulur..... yakışmıyor,sen maraş olaylarıda yoktun bie,sivasta ise yeni doğmuşsun.zaman her şeyin ilacıdır canım kardeşim.hesap sorulur nağmeleri 30-40-50 yıl öncede deniyordu ne getirdi?birde adı aziz maraş tahtalı dedeler köyündentürkoğlu tarafından çok değerli bir arkadaşım vardı okurken.şimdi yurt dışında.saygılar

Usta orda olmam veya olmamam önemli deyil ...Zaman her seyın ilacıdır haklısın herkes unuttu gitti ama bızım ıcımızde bir yara olarak duruyor her yıl o acıyı cekıyoruz..Belki yaşımın getirdiği delilikle bunları söylüyorum ama bunları kım olsa o soylerdi usta..hesap sorma meselesıne gelınce birileri bunun hesabını sorar ben ,o,şu ,bu vs. vs. kim olsa aynı şeyi söyler dedimya yaşımın getırdığı bi delilikle söylüyorum bunları ama haksızda deyilim... ..birtek bizim tarafımız demiyor bunu kime karşı yapılsa böyle birşey o tarafta aynı benim dediklerimi söyler...saygılar...Neyse usta olan olmuş..ölenlere allah rahmet eylesin diyorum ve kanlar dökülmesin böyle şerefsizlikelr yapılmasın diyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun bu konuyu alevi-sunni çatışmasına bağladın...bölücülüğe devam diyorsun yani..

.............

ben malatyada yaşıyorum....sivası da -maraşıda-başbağlarıda-tunceliyide......bilirim.....
    ALLAH"tan kormayan dan herşey beklenir...

Bilader biliyosan yazda bizde öğrenelim ne biliyomussun (senin bilgine ihtiyacım yok ama ) !!!! Bölücülük yapan ben deyilim bölücülüğü yapanlar ortadır ...Kim kimi dışlıyor ?Kimkimi insan yerıne koymuyor Kim kimin ibadetine karısıyor ? Bunlar ortada tamammı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ''ALLAH"tan kormayan dan herşey beklenir... '' : Bu sözünede gelince sen kimsenin allahtan korkup korkmadıgını bılemessın herkesın ıcındedır o ama allahtan korkmayanalr warsada boyle serefsizlik yapanlardır !!!!!!!!!!!!!
    Konu Aziz46 tarafından (30-01-2008 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

aziz kardeş konuyu nereden nereye getirdin
    kalabalığı görüpte slogan atanlar durumuna düştün.
    konu apayrı biryerdeydi.ayrı bir başlık altında açsaydın bence daha faydalı olurdun,sesini daha iyi duyurur ve tepki almazdın.kal sağlıcakla...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri