Teşekkur: 0
Bende baktım şimdi Esat Kabaklı türkü söylüyordu. Sanırım henüz daha şak diye kapanmayacak. Bilemiyorum bu da bir çeşit reklam türümü acaba? Her neyse biz onların dediklerini buraya aktardık. İnşallah kapanmaz.
Saygılar.
Bugün sürekli bu kanalı seyrediyorum. Ama iş işten geçti herhalde.
gerçekten çok üzüldüm.güzel tartışma programları oluyordu.
aynen öyle usta....kanalların çoğu ara beni bilmemne yap beni kanalları...ulusal kanallar desen rating amaçlı saçma sapan sabah programları,abuk subuk diziler,bir araba soytarılık...dolayısıylada sadece kurtlar vadisi dizisi ve cnbc-e kanalı için turksat uydusunu kullanmamın gerksiz olduğunu düşündüm ve iptal ettim...
demek ki türk halkı...bu tür bi ideolojik yayın yapan tv'yi istemiyor arkadaşım.....ders almalılar bence......
Konu erdal05 tarafından (02-02-2008 Saat 05:21 ) değiştirilmiştir.
Ama öbür türlü beyin yıkma tvlerini seviyor öylemi? O zaman hep birlikte haykıralım " Helal olsun bizi uyutmaya devam eden tv lere" diye olur mu ? Sevgili arkadaşım. Esas ders alması gereken sensin. Aymaz, azıcık daha daha kaldır m.ali diye yalvaran seyirci. Senin için hiç birşey fark etmiyor değil mi? Hadi git, sen o kanallarını seretmeye devam et. İdeolojikmiş!!!! Sevsinler senin ideolojini emi. Başka birşey demiyorum.
Hadi git güle güle.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (02-02-2008 Saat 06:59 ) değiştirilmiştir.
ben, seyredilen kanalların kaliteli olduğunu iddia etmiyorum arkadaşım.....
ama,sevsekte sevmesekte türk halkı bu...yani eldeki malzeme bu.....
yeniçağ, tabi ki ideolojik bir kanal...ve demek ki, öle vatan millet edebiyatıyla,hamasetle iş yürümüyoo....belki daha objektif daha yapıcı olsaydı,daha çok kişiye ulaşırdı....zaten marjinaldii...ve silindi.....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri