Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next Yükleme Problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama.bi sorum olacak.cihaz at.7010 d cız .info. 10.05.21.cfcb .sw.v02.00.07 hw.v12.01,a5 loder. v2.1.9.v3 ca.2.25. cihaz açıldığında pin kodu istiyor herhangi bir tuşa bastığında tekrar kapanıyor.açıyorum ama yine aynısı yapıyor menü bilgilerine dahi girilmiyor. yardımcı olurmusunuz. teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amca16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama.bi sorum olacak.cihaz at.7010 d cız .info. 10.05.21.cfcb .sw.v02.00.07 hw.v12.01,a5 loder. v2.1.9.v3 ca.2.25. cihaz açıldığında pin kodu istiyor herhangi bir tuşa bastığında tekrar kapanıyor.açıyorum ama yine aynısı yapıyor menü bilgilerine dahi girilmiyor. yardımcı olurmusunuz. teşekürler
    Çihazının sistme bilgisi üzerin egelip kumandadan renkli tuşlara sıra ile basarsan şireler 0000 sıfır olur.Bu da olmasa çihazına yeni yazılım yükleyebilirsin.Çihazın açılıp kapanması çihazda bir sıkıntı olabilir.Cihazın anten girişinde şase olabilir.Bağlantıları kontrol ediniz.Çihazın girişindeki kabloyu söküp çihazı tekrar çalıştınız.Yine çihaz açılıp kapanacak mı test ediniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri