REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: thor 10_02 1w yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 thor 10_02 1w yardım

oncekı gonderdıgım konuda yanlıs yazmısım thot uydusu olacaktı suanda hotbırt ve sirus uydularını ızlemekteyımvelakın bu thor uydusunu ızleyebılmem için sırusun sagındamı yoksa solundamı bu uydu yardım ustalar ıkı gunden berı ugrasıyorum olmuyor yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarif biraz zor ama şöyle yazayım 13 derece hotbirt uydusunu daha önce ayarladıysan hotbirtten sirrusa hangi yöne çevirdiysen sirrustanda thora aynı yöne çevirecen mesafe yaklaşık aynı hotbirt sirrus arası nekadar çevirdiysen sirrus thor arası okadar çevirecen umarım işe yarar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tarif biraz zor ama şöyle yazayım 13 derece hotbirt uydusunu daha önce ayarladıysan hotbirtten sirrusa hangi yöne çevirdiysen sirrustanda thora aynı yöne çevirecen mesafe yaklaşık aynı hotbirt sirrus arası nekadar çevirdiysen sirrus thor arası okadar çevirecen umarım işe yarar
    tesekkurler arkadasım su anda sen bu uyduyu seyredıyormusun ve hangı frekansta armaya baslım nasre arkadasım
    Konu rexx tarafından (01-02-2008 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ben seyrediyorum ama şunuda yazayım çanağı çevirirken sadece sağa çevirmek yetmez yan vidaları gevşet çanağı yukarı aşağa yapacan sirrusta bulunduğu konumdan çanak biraz daha yera doğru yaklaşacak thor uydusundan digi tv paketlerinden tp nosu 12527 H 27500 12563 V 27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ben seyrediyorum ama şunuda yazayım çanağı çevirirken sadece sağa çevirmek yetmez yan vidaları gevşet çanağı yukarı aşağa yapacan sirrusta bulunduğu konumdan çanak biraz daha yera doğru yaklaşacak thor uydusundan digi tv paketlerinden tp nosu 12527 H 27500 12563 V 27500
    teşekkurler arkadasım yardımların ıcın bırazdan vermıs oldugun frekens larda arama yapacagım elımde stfılder 2 cıhazım var bu frekensları yuklım vedenıyecegım tesekurler ıyısallah olur anten çapı yeterlımı dıgı tv ve belgesel kanalları ıçın 90 cm ofsetant çanagım var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yeterli sinyaller bayağı güçlü istanbuldan rahat alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ayarı yapıp donucem olum veye olumsuz olarak cevaplarımı yazarım cok yardımcı oldun arkadasım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyduyu buldum arkadasım nasre fakat asagıda reseverda olomuyor frekansların ınb ayarları bırbırını tutmuyor astra uydusuna aıt nagra sıfrelı bırkac kanal var onları cozdun baskada bırsey yapamadım yag ben beceremedım yada olmuyor cıhaz next 9000 ultra saygılar ıyı gunler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri