Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: stream yazılımı attım makine kapanıp acılıyor LÜtfen Yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart stream yazılımı attım makine kapanıp acılıyor LÜtfen Yardim

stream yazılımı attım makine kapanıp acılıyor sürekli kurukafa da yükledim yazılım 12.01.a5 31.01.2008 sream yazılımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım eğer cihaz kendi kendine kapanıp açılıyorsa televizyon ekranı yeşil bir renk alıyorsa cihazın flash'ı uçmuş demektir.Değiştirmen gerekiyor.30 ytl kadar masrafı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kucer06 flash yandığını sanmıyorum çünkü diğer her türli yazılımı atabiliyorum sadece stream yazılımında yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar 12 01 a5 yazılımı 3 tane var hangisini atıcaz şu anki olan cihazda stream var 12 01 a5 saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

J'ai les firmware mais il ne fonctionne pas. "Firm no working tps" Salut est-il possible de recevoir le Tps pour Kaon 570?
    Merci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı giogiover Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    J'ai les firmware mais il ne fonctionne pas. "Firm no working tps" Salut est-il possible de recevoir le Tps pour Kaon 570?
    Merci
    KaonMedia receiver all series tps down.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar lütfen yardım edin cihazımda Hotbird uydusundaki kanallardan Turksat uydusundaki kanallara geçişimde turksat kanallarında sinyal kayboluyo nedendir aceba?
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar lütfen yardım edin cihazımda Hotbird uydusundaki kanallardan Turksat uydusundaki kanallara geçişimde turksat kanallarında sinyal kayboluyo nedendir aceba?
    Bu sorun bendeki bi cihazdada olmuştu hotbirddeyken turksata geçince sinyal gelmiyor ama biraz beklerseniz geliyor..Ve bi başka yolda yeşil tuşa basarak hangi uyduyu izleyecekseniz onu seçmeniz,Ben bu olaya bundan başka çözüm bulamadım eğer bulan üyelerimiz varsa bizlerle paylaşır bizde başka bi yoldan çözümü öğrenmiş oluruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alakana teşekkür ederim HCakır acaba Diseq ten olabilirmi?
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alakana teşekkür ederim HCakır acaba Diseq ten olabilirmi?
    Zaten Diseq i doğru ayarlayacaksınız ondan sonra böyle bi durum olursa sorun var demektir,diseq i kontrol edin..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri