REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Magic Fİnder Sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bendeki cihaz şarjı full dolduruyorum iki çanak kuruyorum üçünçü çanakta cihaz sorun yaşatıyor lnb seçiyo sizce normalmi pcden frekans yükledim sorunu yine halledemedim lnb seçmesi normalmi sizce bir yardımcı olsanız SAYGILAR....
    dostum bende yeni aldım.gayet memnundum.fakat sonradan bazı lnbleri seçtiğini ve bazı uydulardan uydu arama dan sinyal almaya kalktığın zaman atıyorum hotbird ten sinyal alıyor gibi görünüyor fakat uydu hotbird uydusu olmadığını gördüm.aldığıma da pişman oldum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cellini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum bende yeni aldım.gayet memnundum.fakat sonradan bazı lnbleri seçtiğini ve bazı uydulardan uydu arama dan sinyal almaya kalktığın zaman atıyorum hotbird ten sinyal alıyor gibi görünüyor fakat uydu hotbird uydusu olmadığını gördüm.aldığıma da pişman oldum.
    peki dostum içinde şarj cihazı geldimi sana geldiyse bir zahmet bilgilerini versene bende gelmedide aynısını belki bulurum davasına SAYGILAR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki dostum içinde şarj cihazı geldimi sana geldiyse bir zahmet bilgilerini versene bende gelmedide aynısını belki bulurum davasına SAYGILAR...
    şarj cihazı ,araç kiti koruma kılıfı hepsi var...şarj aletinin üstünde yazanları aynen yazıyorum:
    sonya adaptör
    input: AC 100-240 V.
    output: DC 9 V.850mA
    yanlız benim cihazın şimdide pili iflas etti.istanbula gönderdim 2 gün içinde pili değişmiş,yeni formatlı ve daha hızlanmış olarak geri gönderdiler. cihazın 2 dakikada şarjı bitmiş gösteriyor,şarj takıncada hemen şarj dolu yazıyorsa pilleri arızalanmış demektir.hiç kurcalamadan aldığınız yer ile görüşerek göndermeniz gereklidir.yukarda aynı şeyi yazan birçok arkaşlar için bilgilendirme olur belki..
    Konu cellini tarafından (23-04-2008 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

msn adresiniz warmı sizin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizden cihaz aldık çalışmıyo tel warsa yazabilirmisiniz sizinle irtibata geçmek istiyoz teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13..18 v 800mAh adaptörle şarj yapabilirsiniz uzun süre kullanım sağlar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri