REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Magic Fİnder Sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Magic Fİnder Sorunu

arkadaşlar bendeki cihaz şarjı full dolduruyorum iki çanak kuruyorum üçünçü çanakta cihaz sorun yaşatıyor lnb seçiyo sizce normalmi pcden frekans yükledim sorunu yine halledemedim lnb seçmesi normalmi sizce bir yardımcı olsanız SAYGILAR....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bendeki cihaz şarjı full dolduruyorum iki çanak kuruyorum üçünçü çanakta cihaz sorun yaşatıyor lnb seçiyo sizce normalmi pcden frekans yükledim sorunu yine halledemedim lnb seçmesi normalmi sizce bir yardımcı olsanız SAYGILAR....
    neden kimse bu cihazakkında bilgi vermiyo :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada uydu işi ile ugrasanların dısında % 70 civarı tekil kullanıcılar var.Herkes herşeyi biliyor diye bir sey yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasım aynı cihazı ben kullanıyorum..hicbir sorun yok..Piyasaya yeni cıkmıs bir cihaz oldugu icin henüz arıza durumları olusmadı..bu nedenle bilgi bulamıyor olabilirsin..Ancak üreticisi sana yardımci olur..Öncelikle Cihazı aldıgın yerle irtibata gecersen yardımci olurlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SLM bende kulanıyorum gayet güzel sadece arasıra cıhqaz kendini kitliyo mesela şarz yaparken ekran açık kalıyo daha açılmıyo taki şarzı bitene kadar
    alırke herhangi bi şi olursa getir bire bir deyiştiririz dediler fakat 3 sefer gitim aldıgım yere şimdi aynısından yok dediler satan kişide turkiye dispirotörü tek bayi satarken tamam ama sözünde durmadılar kulan gene bişi olurlarsa getirirsin diye başından salıyorlar ama gayet güzel bide bu kitlenme sorunu olmasa dahada güzel olacak saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla kardeş yardım etmek isterdim ama bende daha yenialdım 10 gün oldu magicfinderPLUS daha bisorunu yok vede azcık reklam olmasında öveyim şahane iş çıkartıyor :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba bu cihazın şarj aleti üzerinde marka yazıyomu bana gelende birşey yazmıyo ne isim nede voltaj sizdeeki şarj aletinin kaç volt ve amper oldugunu söylermisiniz SAYGILAR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Arkadaşlar bende magic finder plus var takriben 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet iyi çalışıyor.:45: Bu arada sorunu olan arkadaş aldığı yer yardımcı olamıyorsa garanti belgesindeki adresle görüşürse eminim ki yardımcı olurlar, anladığım kadarıyla cihazlarına çok güveniyorlar çünkü..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şarz en az 12 volt olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şarzları 12volt 500ma arkadasım ben satfınder 2 kullanıyorum benım cıhazın da yanı sorunu vardı yarın saat ıcınde şarz bıtıyordu ben çareyı ufak akü ile çözdüm sızlerede tavsıye ederım ıkı saatın uzerınde kullanıyorum multıfet ayarlarını rahatlıkla yapıyorum saygılar içindekı aku denılen sey sekıztane sazlı kalem pıl ve en ucuzundan o yuzden ıyı randumam vermıyor saygılar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri