arkadaşlar bendeki cihaz şarjı full dolduruyorum iki çanak kuruyorum üçünçü çanakta cihaz sorun yaşatıyor lnb seçiyo sizce normalmi pcden frekans yükledim sorunu yine halledemedim lnb seçmesi normalmi sizce bir yardımcı olsanız SAYGILAR....
arkadaşlar bendeki cihaz şarjı full dolduruyorum iki çanak kuruyorum üçünçü çanakta cihaz sorun yaşatıyor lnb seçiyo sizce normalmi pcden frekans yükledim sorunu yine halledemedim lnb seçmesi normalmi sizce bir yardımcı olsanız SAYGILAR....
Arkadasım aynı cihazı ben kullanıyorum..hicbir sorun yok..Piyasaya yeni cıkmıs bir cihaz oldugu icin henüz arıza durumları olusmadı..bu nedenle bilgi bulamıyor olabilirsin..Ancak üreticisi sana yardımci olur..Öncelikle Cihazı aldıgın yerle irtibata gecersen yardımci olurlar..
SLM bende kulanıyorum gayet güzel sadece arasıra cıhqaz kendini kitliyo mesela şarz yaparken ekran açık kalıyo daha açılmıyo taki şarzı bitene kadar
alırke herhangi bi şi olursa getir bire bir deyiştiririz dediler fakat 3 sefer gitim aldıgım yere şimdi aynısından yok dediler satan kişide turkiye dispirotörü tek bayi satarken tamam ama sözünde durmadılar kulan gene bişi olurlarsa getirirsin diye başından salıyorlar ama gayet güzel bide bu kitlenme sorunu olmasa dahada güzel olacak saygılar
acaba bu cihazın şarj aleti üzerinde marka yazıyomu bana gelende birşey yazmıyo ne isim nede voltaj sizdeeki şarj aletinin kaç volt ve amper oldugunu söylermisiniz SAYGILAR...
Arkadaşlar bende magic finder plus var takriben 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım gayet iyi çalışıyor.:45: Bu arada sorunu olan arkadaş aldığı yer yardımcı olamıyorsagaranti belgesindeki adresle görüşürse eminim ki yardımcı olurlar, anladığım kadarıyla cihazlarına çok güveniyorlar çünkü..:45:
şarz en az 12 volt olması lazım
şarzları 12volt 500ma arkadasım ben satfınder 2 kullanıyorum benım cıhazın da yanı sorunu vardı yarın saat ıcınde şarz bıtıyordu ben çareyı ufak akü ile çözdüm sızlerede tavsıye ederım ıkı saatın uzerınde kullanıyorum multıfet ayarlarını rahatlıkla yapıyorum saygılar içindekı aku denılen sey sekıztane sazlı kalem pıl ve en ucuzundan o yuzden ıyı randumam vermıyor saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri