REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny 1030 RD2 IM NO A/V HATASI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha sunny 1030 RD2 IM NO A/V HATASI

Lüftfen acil yardım....
    Elktıriğin bir anlık gidip gelmesinden sonra Sunny 1030 Dcı sky cıhazımda tüm kanalların sinyal seviyesi normal
    olmasına rağmen TV ekranında No a/v çıkıyor ne görüntü nede ses alabiliyorum.

Üstad Serkan YILMAZ'ın Sunny 1030 Dci Sky ve Emsali Cihazlar İçin Modul Kurtarma yazılım dosyalarını atarken yükleme yapmıyor ve receıver'da ''bınE'' yazısı çıkıyor. Başka dosyaları denedım aynı şekide ''bınE'' yazısı çıkıyor ve yazılımı yüklemiyor.

RS232 Kaplomun bağlantısı 23 32 55 şeklindedir. Daha oncede bu kaplo ile yazılım attım. Sorunu bulamıyorum. Bu konuda acil olarak yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.
    Konu abrahım tarafından (01-02-2008 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu linkde çihazın ile ilgili bilgiler var.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abrahım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Lüftfen acil yardım....
    Elktıriğin bir anlık gidip gelmesinden sonra Sunny 1030 Dcı sky cıhazımda tüm kanalların sinyal seviyesi normal
    olmasına rağmen TV ekranında No a/v çıkıyor ne görüntü nede ses alabiliyorum.

Üstad Serkan YILMAZ'ın Sunny 1030 Dci Sky ve Emsali Cihazlar İçin Modul Kurtarma yazılım dosyalarını atarken yükleme yapmıyor ve receıver'da ''bınE'' yazısı çıkıyor. Başka dosyaları denedım aynı şekide ''bınE'' yazısı çıkıyor ve yazılımı yüklemiyor.

RS232 Kaplomun bağlantısı 23 32 55 şeklindedir. Daha oncede bu kaplo ile yazılım attım. Sorunu bulamıyorum. Bu konuda acil olarak yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

Çihazında sinyal bulup kanalları göstermemesi ve kanal arama yaparken sinyal i gösterip kanal bulmaması durumlarında yüklenir.Yazılımı kupatsky ile yükleyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çihazında sinyal bulup kanalları göstermemesi ve kanal arama yaparken sinyal i gösterip kanal bulmaması durumlarında yüklenir.Yazılımı kupatsky ile yükleyiniz

İlginize teşekkür ederım. Yukarıda verdiğiniz linkten daha önce dosyaları indirip yüklemek istemiştim ancak yükleme esnasında Receıver'da ''bı nE'' yazısı çıkmıştı ve flaşı yazmamıştı. Bir tek denemediğim all_V96sn_conv.zip dosyasını denedim ancak aynı sorunla karşılaştım. Receıver'da ''bı nE'' yazısı çıkıyor ve flaşa yazmıyor. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Not : Kanal taraması esnasından kanal bulmuyor.
    Konu abrahım tarafından (01-02-2008 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım anladığım kadarıyla sky modül yazılımını yüklemek istemişsin.yüklemişsin.fakat bi süre beklemen gerekli ilk adımı geçebilmek için
    ama sen beklememişsin.sonra bişey bulmuyo makina deyip bide üstüne yazılım atmaya kalkmışsın.yine olmamış.şimdi makinandan 3 defa exıta bas hiç boşluk vermeden kumandadan 1 tuşuna bas.cihaz kendini resetlicek.sonra modülü chipine uygun yazılımdarı at.ama ortaya uyarı yapan mavi ekran çıkana kadar bekle.bu adımı sakın atlama.sonrada yeni yazılımını at muhtemelen düzelicektir.istersen bunlardan hepsinden önce bi yazılım at sonra dediğim adımları uygula.rd ve rc yazılımlarıyla kolay kolay makinan bozulmaz.yeterki adımları yükleme prosedürünü sırasıyla sabırla uygula kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuda en iyi yazılım "RD2_******_All_3599_boot_conv" dir.garintili çözümdür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben kendim garanti veriyorum all96 dosyası duzeltıyor ben cok denedim hiç 1 sorunla karsılasmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SLM ARKADAŞLAR . "NO A/V" HATASI VERİYORDU CİHAZIM sinyal var ama kanal bulamıyordu "cihazın modeli sunny AT 1030DCI SKY" YAPTIĞIM İŞLEMLER SIRASIYLA CİHAZIN İÇİNİ TORNAVİDA İLE AÇTIM VE MODÜLÜN RD2 Mİ YOKSA RC2 Mİ OLDUGUNA BAKTIM ,CİHAZIM RD2 OLDUGUNU GÖRDÜM VE ONA AİT RD2 YAZILIMINI İNDİRDİM "BU SİTEDE MEVCUT" KUPATSKY PROĞRAMI İLE YAZILIMI YUKLEDİM VE ŞUAN SORUNSUZ ÇALISIYOR İSTEYEN OLURSA ANLATABİLİRİM
    Konu HCakir tarafından (13-02-2008 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresinizi açık alana yazmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar1821 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar ben kendim garanti veriyorum all96 dosyası duzeltıyor ben cok denedim hiç 1 sorunla karsılasmadım
    Şu an en kolay çözüm All96 dosyasını yüklemek.Çünkü modül her hangi bir kanal göstermiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw arkadaşım all 96 diye bir dosya var onu at düzelsin ayrıca cihazın loaderinine 2.19 yap senin için garantili çözüm bu ikisini yap yeter

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri