REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: sunny 1030 RD2 IM NO A/V HATASI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bein cihaza all96 yuklemeye çalıştım olmadı cihazın içini açtım modülün rd2 oldugunu gördüm ve rd2 yazılımı yukledim no av sorunu düzeldi şuan rahatlıkla kullanıyorum cihazın modeli :sunny at 1030dci sky

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gözden kaçan bir durum var lütfen teknikçiler baksın yazılımla bir alakası yok bu durumun dikat edildiyse arkadaşımızın elektiriği kesildikten sonra oluşan bir durum buda cihazın üzerindeki çakılı modüldekbulunan kondasator şişmiştir değişmesi gerekir yada beslemedi 16 volta kondasator lerden biri şişmiştir başka bir sorunu yok yazılımlasal değildir tekniktir elektirikten kaynaklanan bir durumdur olmazsa irtibata geçiniz ben hal ederim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tel 05395701378 murat
    ben bingöl deyim ulaştırılırsa hemen hal ederim selam ve dua larımla

3. 29-02-2008, 16:18

Sebep
    Uslubunuza dikkat edin,kahve masasında değilsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son günlerde 1030 larda sinyal buluyor ama noav hatası veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ikinci konuda sana yardımcı olacak yazılımlar var ordaki yazılımlardan cihazına uygun olan modül yazılımını at düzelir bendede aynı sorun vardı attım düzeldi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasun050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ikinci konuda sana yardımcı olacak yazılımlar var ordaki yazılımlardan cihazına uygun olan modül yazılımını at düzelir bendede aynı sorun vardı attım düzeldi....
    arkadasım konunun acıldığı tarihe bakarmısın

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri