REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu idama seyirci kalmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu idama seyirci kalmayın

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu idama seyirci kalmayın

İnternetten kadın hakları raporu indirdi, idama mahkum oldu. Gelin bu genci hepberaber kurtaralım.

Said Pervez Kambas…
    Afganistan'da 23 yaşında bir üniversite öğrencisi…
    Suçu: İnternetten kadın haklarını içeren bir raporu indirip arkadaşlarına dağıtmak…
    Cezası: İdam ve onaylandı…
    Kambas şimdi ölümü bekliyor…
    Ve biz bu duruma isyan ediyoruz. Afganistan'ı çağdışı Taliban rejiminden kurtarmak için dünya seferber olmuştu…
    Biz de asker gönderdik. Hatta iki kez Kabil'in savunması için orada komutanlığı Türk generalleri yaptı…
    Türk askerinin orada bulunma amacı BM'nin ve NATO'nun "çağdışı Taliban rejimini yıkıp yerine çağdaş demokrasi"ye geçilmesine yardımcı olmaktı…
    Bu amaçla Karzai Devlet başkanı oldu. Hatta Dışişleri eski Bakanlarımızdan Hikmet Çetin orada uzun süre NATO özel temsilcisi görevi yaptı…
    Ama bu olay gösteriyor ki, Taliban rejimi hala orada hakim…
    Hala kızlar okula gidemiyor. Kadınlar Burkasız sokağa çıkamıyor.
    Ve son olarak 23 yaşındaki bir genç, kadın haklarını içeren bir raporu internetten indirdiği için idam cezasına çarptırılıyor.
    Akıl alır gibi değil.
    Sanki yüzlerce yıl öncesinden ortaçağın "cadı avı" dönemlerinden bir haber gibi…
    İşte buna isyan ediyoruz…
    Eğer kadın hakkını savunmak idam cezası gerektiriyorsa, bizim askerimizin orada ne işi var. BM ve NATO orada ne yapıyor…
    İngiliz The independent Gazetesi 23 yaşındaki üniversite öğrencisinin idam kurtarılması için bir kampanya başlattı. İngiliz Hükümeti'nin müdahalesi için okurlarını imza atmaya çağırdı.
    Biz de katılıyoruz.
    Eğer bu idamı durdurabilirsek; büyük bir insanlık suçunu önlemiş olacağız.
    Eğer sizin de kurtarılacak bir hayatta ufak bir payınız olsun isterseniz aşağıdaki kısa metnin Türkçe ve İngilizcelerini tıklayın…
    Bu metin, Türk Dışişleri Bakanlığı'na orada askerimiz bulunduğu için Genelkurmay İnternet sitesine ve Birleşmiş Milletlere gidecek…
    Bir "tık" bir "hayat" kadar yakındır…

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımın için teşekürler
    mesajı attım şimdiden allah kurtarsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah yaptığımız bir işe yarar da bu genç kurtulur. Arkadaşlar ABD'nin orda Talibanı yıkmak gibi derdi yok. Yaptıklarının hepsi kendi gizli amaçlarını örtmek içindir. Rusya'yı doğusundan çevrelemek, o bölgelerdeki yeraltı ve yerüstü zenginlik kaynaklarının üstüne oturmak amacı. Talibanı yıkacak hikayesine bizim safdiller de inanmıyor mu! Yapmayın kardeşim bu kadar da safdil olma diyoruz ama gel gör ki büyük abi böyle buyurunca akan sular duruyor. Gerisi hikaye.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (02-02-2008 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem.türkçe.hem.ing.ok
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesajı attık. Allah kurtarsın demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerekli mesajı attık artık allah yardımcısı olsun. Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajı başarıyla yolladım.İnşallah göndermiş olduğumuz mesajlarımız hedefine ulaşır.İdam kararını veren kişilerin yüreğine ALLAH merhamet versin.
    Konu pratic tarafından (02-02-2008 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende attım umarım yararı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun türklükle kürtlükle araplıkla müslümanlıkla hıristiyanlıkla bir ilgisi yok
    artık geniş düşünelim o bir insan ne olursa olsun onunda yaşam hakkı var bizler gibi
    dünyaya bir defa geldiğimizi düşünürsek ne acı değil mi isteğiniz dışında ayrılmak kendinizi o insanların yerine koyun anlarsınız umarım ben insan olduğu için idama hayır diyorum kim olursa olsun dini dili ırkı beni ilgilendirmiyor. umarım herkes bir kez daha düşünür hepimiz aynıyız hepimiz farklıyız....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri