Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yedigün İç Turkcell!den Anında Bedava 10 Kontor KAZAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca yedigiun kapakların altındaki kodları girince bazen kontor cıkıyor ben şimdiye kadar 70 kontor kazandım hepside hattıma yuklendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca yedigiun kapakların altındaki kodları girince bazen kontor cıkıyor ben şimdiye kadar 70 kontor kazandım hepside hattıma yuklendi.
    kampuslusun ;) 70 kontur 70dk demek... bu tur promosyonlar çok iyi oluyor aslında.

Bu arada Kosovalı. Hayırlı olsun. KOSOVA bağımsızlığnı ilan etmiş
    . ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kampuslusun ;) 70 kontur 70dk demek... bu tur promosyonlar çok iyi oluyor aslında.

Bu arada Kosovalı. Hayırlı olsun. KOSOVA bağımsızlığnı ilan etmiş. ;)
    70 Kontor 700 dk yaparBağımsızlık içinde tüm kosovalılara hayırlı olsun:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en saglam kampanyaları vadofone yapıyor cep aıle uzadı mesela.15 ytlye kadar dıledıgın kadar konus kampanyası.turkcel de kontorler su gıbı atıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en saglam kampanyaları vadofone yapıyor cep aıle uzadı mesela.15 ytlye kadar dıledıgın kadar konus kampanyası.turkcel de kontorler su gıbı atıyor.
    Ben buna katılmıyorum.15 ytl var ama aynı tarifeden olması lazım.Birde geçişte ücret alıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende cep aıle var mesajlar bedava.gecıs ucretı bırkerelıgıne degılmı hocam.ondan sonra sur sefayı.ıyı olmazmı sence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler arkadaş ama bana 10 kontör verdiler. daha sonra da 2.şifrede kontör vermediler . tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bana da gelmedı ılk seferde geldı 10 kontor sonra geşmez oldu bır kac kez gonderdım ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı _mercury_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bana da gelmedı ılk seferde geldı 10 kontor sonra geşmez oldu bır kac kez gonderdım ama
    ben siteden girdim kapak kodunu ama kontör falan gelmedi ayrıca bir sorunum var sürekli birileri yedigün sitesinden arkadaşlık teklifleri gönderiyor aboneliği iptal edebiliyormuyuz? pişman oldum üye olduğuma

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri