Arkadaşınızı kampanyada önerin, o en az 100 kontör yüklediğinde ikiniz de HER YÖNE kullanabileceğiniz TAM 500 SMS kazanın!
En az 3 aydır kontör yüklememiş bir arkadaşınızı kampanyada önermek için; KAYIT yazıp boşluk bıraktıktan sonra arkadaşınızın numarasını rakamlar arasında boşluk bırakmadan yazıp 2088’e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.
Dilerseniz kampanyadan yararlanmak için önce arkadaşlarınızın numarasını sorgulayarak önerip öneremeyeceğinizi de öğrenebilirsiniz. Bunun için SORGU yazıp boşluk bıraktıktan sonra arkadaşınızın numarasını rakamlar arasında boşluk bırakmadan yazıp 2088’e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz.
Önerdiğiniz arkadaşınız sizin sayenizde kontör yükleyerek Turkcell ile hayata bağlanmaya devam etsin ve her yöne kullanabileceği tam 500 SMS kazansın, siz de anında her yöne kullanabileceğiniz 500 SMS kazanın
Uzun süredir kontör yüklemediği için sizi arayamayan ve mesaj atmayan arkadaşlarınıza Turkcell ile bağlanmaya devam edin.
"Arkadaşını Öner" kampanyasına nasıl katılabilirim?
"Arkadaşını Öner" kampanyasından yararlanmak için 02 Şubat - 02 Mayıs 2008 tarihleri arasında hattı aramaya kapalı ve bireysel kontörlü hat kullanıcısı bir arkadaşınızı önermeniz ve önerdiğiniz arkadaşınızın en az 100 kontör yüklemesi gerekmektedir.
Arkadaşınızı kampanya kapsamında önerip öneremeyeceğinizi sorgulamak için, numarayı SORGU 53XXXXXXX şeklinde yazarak 2088’e mesaj göndermeniz, arkadaşınızı önermek içinse KAYIT 53XXXXXXX şeklinde yazarak 2088’e mesaj göndermeniz yeterlidir. Katılım durumunuzla ilgili bilgi size kısa mesaj olarak gönderilecektir.
"Arkadaşını Öner" kampanyasına kimler katılabilir?
Tüm bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katılabilir ve en az 3 aydır kontör yüklememiş bireysel kontorlu hat kullanan arkadaslarini önerebilirler.
Kaç arkadaşımı kampanya için önerebilirim?
15 arkadaşınızı kampanya kapsamında önerebilirsiniz.
Kazanılan SMSleri ne kadar süre ile kullanabilirim?
Bilgilendirme mesajını aldıktan sonra SMSlerin geçerlilik süresi kontörlü hatlar için 30 gün, faturalı hatlar için 2 fatura dönemidir. Kontörlü hat kullanıcıları kalan SMSlerini ve geçerlilik süresini *123*2# tuşlayarak öğrenebilir.
Bu tekliften yararlanabilmem için tarife değiştirmem gerekiyor mu?
Hayır. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz.
Yurt dışı operatörlere de SMS gönderebilir miyim?
Hayır. Sadece yurt içi operatörlere SMS gönderebilirsiniz.
Sorgu ve kayıt SMSleri için ne kadar ücretlendirilirim?
2088’e gönderdiğiniz her SMS için 1 kontör/ 0,08 YTL olarak ücretlendirilirsiniz.
15 arkadaşımı önerdikten sonra tekrar sorgulama yapabilir miyim?
Hayır, önerme hakkınız dolduktan sonra yeni sorgulama ve önerme yapamazsınız.
Bir arkadaşım beni önerdiğinde bilgim olur mu?
Eğer hattınız aramalara ve kısa mesaj almaya açıksa, yani Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iseniz kimin önerdiği hakkında kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
Bir arkadaşım beni önerdikten sonra her kontör yüklememde bedava 500 kısa mesaj kazanacak mıyım?
Sadece arkadaşınız sizi önerdikten sonraki ilk kontör yüklemenizde bedava mesajlarınızı kazanırsınız. Daha sonra dilerseniz siz de başkalarını önerebilir, onlar kontör yükledikçe siz de kazanabilirsiniz.
Beni iki arkadaşım önerirse yükleme yaptığımda 500 yerine 1000 SMS kazanabilir miyim?
Her kişiyi sadece bir kişi önerebilir, dolayısıyla bir kez önerilince sadece 500 SMS kazanabilirsiniz.
Arkadaşım beni önerdikten sonra ne zamana kadar kontör yüklemeliyim?
Kampanyamız 2 Şubat-2 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir. Önerildikten sonra bu tarihler arasında ne zaman yükleme yaparsanız o zaman bedava SMSlerinizi kazanırsınız.
Birden fazla kişiyi önerdikten sonra kazandığım SMSleri ne zamana kadar kullanabilirim?
En son kazandığınız tarihten sonraki 30 gün boyunca kazandığınız tüm SMSleri kullanabilirsiniz.
Benim de hazır kartlı mı olmam lazım? Faturalı biri hazır kartlıları önerebiliyor mu?
Hayır, faturalı hat kullanıyorsanız da kontörlü hat kullanan arkadaşlarınızı önerebilirsiniz.
Ben arkadaşıma kontör transfer etsem olur mu, kampanyadan faydalanabilir miyim?
Hayır, faydalanabilmeniz için önerdiğiniz arkadaşınızın bir kerede en az 100 kontör yüklemesi gerekir.
Arkadaşımın konbarasında kontör varmış, onu hattına aktarsa olur mu?
Hayır, faydalanabilmeniz için önerdiğiniz arkadaşınızın bir kerede en az 100 kontör yüklemesi gerekir.
Dijital kanaldan 2 defada 50 kontör yüklesem de olur mu? Tek seferde yükleme zorunluluğu var mı?
Arkadaşımın bireysel hattını ben kurumsal bir abone olarak önerebilir miyim?
Hayır, kampanyamızda sadece bireysel abonelerimiz önerme işlemi yapabilmekte ve sadece bireysel abonelerimizi önerebilmektedir.
Arkadaşım beni önerdikten sonra, ben 3. parti bir firmadan (Shell, Worldcard,vs) 100 kontör kazansam bedava SMS kazanabilir miyiz?
Evet, en az 100 kontör kazanırsanız yararlanabilirsiniz.
Kampanyaya katıldıktan sonra telefonum ya da hattım çalınırsa bedava SMSlerime ne olur?
Yedek sim kartinizi alsaniz bile bedava SMSlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kampanyaya katıldıktan sonra numaramı değiştirirsem bedava SMSlerime ne olur?
Numaranızı değiştirseniz bile bedava SMSlerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kampanyaya katıldıktan sonra hattımı devredersem bedava SMSlerime ne olur?
Hattınızı devrettiğiniz kişi bedava SMSleri kullanamaz.
Yurtdışındayken arkadaşımı önerebilir miyim?
Evet.
Arkadaşım beni ben yurtdışındayken önerebilir mi?
Evet.
Yer imleri