Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de açýklanan enflasyon verilerine inanýyor musunuz?

Katýlýmcý sayýsý
764. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • EVET

107 14.01%
  • HAYIR

657 85.99%
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
84 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türkiye'de açýklanan enflasyon verilerine inanýyor musunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Türkiye'de açýklanan enflasyon verilerine inanýyor musunuz?

Evet arkadaþlar anketimizin konusu bu hafta:
    Türkiye'de açýklanan enflasyon verilerine inanýyor musunuz??

NOT: yorumlarda siyasi tartýþmalara giren mesajlar büyük harflerle yazýlan mesajlar silinecektir

konuyu saptýrýp siyasi tartýþma zeminine çeken üyeler uyarýlacaktýr þimdiden yorumlar için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilk oy benden olsun ben inanmýyorum çünkü nasýl görmek istenirse öyle görülüyor malesef veriler
    çünkü burada forumda bulunan çoðu arkadaþýmýz esnaf ve para hareketiyle çok içli dýþlý o yüzden günlük hayatta harcamalrýmýz ve gelirlerimiz konusunda bi denge bozukluðu olduðu kanýsýndayým ben !!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende inanmýyorum gecen sene örnek vereyim 1 kg peynir 4.30 ytl idi þimdi ise 7.00 lira yani % 65 yakýn zam veriler diyorki % 10 enflasyon var eger öyleyse peynirin kilosu 4.86 ytl olmasý lazýmdý buna benzer nice örnekler üretebilirim
    Konu Simba tarafýndan (09-02-2008 Saat 21:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle hayýr.Sadece o kadar güzel rakamlarla oynayýp halkýn gözünü boyamaya çalýþýyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende inanmýyorum bunlar þeffah görünüp karanlýða itiyorlar türk milletini

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Pinpong topu,at nalý ile enflasyonu hesaplarsan ,tabi istediðin gibi çýkar.Asýl hesap çarþýda belli oluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende inanmýyorum mesela geçen sene ve öbürki senelerde aldýðýmýz bi örnek vereyim 18 lt lik yudum ayçiçek yaðýný 33 38 42 ytl ye alýrdýk þimdi ise 70 75 ytl :49: ye alýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu anketi geçen hafta serkan kardeþimden rica etmiþtim gerçi daha önce yapýlmýþtý ama son ocak ayý verileri yayýnlanýnca hatýrlatma babýnda gündeme gelsin istedim saðolsunki anketi bu hafta foruma taþýmýz kendisine teþekkür ediyorum.
    evet olayý siyasi platforma taþmadan ha bu iktidar ha diðerleri hemen hemen yýllardýr türkiyenin bir gerçeðidir bu enflasyon verileri doðruluðuna inanmasakta yapacak fazlada bir þeyimiz olduðunu sanmýyorum zira istatistik olarak alýna verilerin hiç birisi vatandaþýn temel olrak kullandýðý kalemleri içermiyor bu bir gerçek 2007 yýlý baþýnda 300 kuruþa satýlan bir ekmek þu anda baðzý semtlerde 400 kuruþ baðzýlarýnda 450 kuruþ olarak satýlmakta iþte enflasyonun baz alýnmasý gereken kalemler fakir halkýn en temel besin kaynalarýndan olmalýdýr diye düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet olayý siyasi platforma taþmadan ha bu iktidar ha diðerleri hemen hemen yýllardýr türkiyenin bir gerçeðidir bu enflasyon verileri doðruluðuna inanmasakta yapacak fazlada bir þeyimiz olduðunu sanmýyorum zira istatistik olarak alýna verilerin hiç birisi vatandaþýn temel olrak kullandýðý kalemleri içermiyor bu bir gerçek 2007 yýlý baþýnda 300 kuruþa satýlan bir ekmek þu anda baðzý semtlerde 400 kuruþ baðzýlarýnda 450 kuruþ olarak satýlmakta iþte enflasyonun baz alýnmasý gereken kalemler fakir halkýn en temel besin kaynalarýndan olmalýdýr diye düþünüyorum.
    Görüþlerinize tamamen katýlýyorum.Kim gelirse gelsin baþa gercek enflansyon oranlarýný yansýtacak kimse birþey demiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inanmak çok zor

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri