REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Cihazin fuding kismi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cihazin fuding kismi

Cihazin fuding kismi ile bilgi verirmisiniz nasil degistirilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fuding'in ne olduğunu anlamadım.Hangi cihazda var fuding dediğin şey.İlk defa duydum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadas herhalde besleme kismindan bahsediyor !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon da

bende kaon var ksc-511 ci aniden ön tafinda görüntü gitti displaydeki rakamlar yok sadece siyah ne yapa bilirim, bütün elektirik akimini kontrol ettim elektirik var baska ne yapa bilirim yada yardimlarinizi bekliyorum fuding i onun icin sordum
    Konu ucludag tarafından (05-02-2008 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MERSİN Lİ USTA kolaygelsin ilk önce cığazın besleme cıkış voltajları varmı bunu konturol etmek lazım eğer var sa 3.3v voltaşı dikkatli konturol et voltaş da sekme varmı yoksa sabit3.3v cıkıyormu eğer anormallik varsa 3.3v bağlı 1000mf olması lazım onu değiştir usta bunları konturol et tekrar görüşürüz ama cığaz hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen daha iyi olur yardımlarımız nokta atışı gi olur ayrıntılı bilgi vermeni riça ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cagdas cok tessekürler ksc 511 ci kaon 3yillik acmak istedemis ön panelde hic bir sey göstermedi arkadan acip kapadim hic bir sey olmadi söktüm arka anahtardan baglanan yeri söktüm onun baglanti yerin de elektirik var normal kabladan gelen yerin bag´lanti yerini kontrol ettim oradada eliktirik var baska da bilmiyorum tessekürler iyi aksamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım şunu açıklığa kavuşturmakta fayda var.siz tamirci değilsiniz galiba çunku farklı dillerde konuşuyoruz.yapılması gereken işlemi yukarda anlatım bu işlemler hakkında bilgi verseydin daha iyi olurdu ama görüyorum ki veremiyorsunuz buda sizin elekturonik ci olmadığınız anlamına geliyor bu yüzden cığazınızı bir ehline götürmeniz de vayda var phılıps servisi..............

8. 13-02-2008, 02:16

Sebep
    Gereksiz mesajlar göndermeyin..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri