telekomu sattılar yanında bizide sattılar mahkeme kararıvar.haksız kazanç diye bizi yönetenler nerede
telekomu sattılar yanında bizide sattılar mahkeme kararıvar.haksız kazanç diye bizi yönetenler nerede
evet ya arkadaşlar malesef burası türkiye yaptığın herşey vergisi var yakında sokakta yürümenin vergisi olursa hiç şaşmayın verginin vergisini ödüyoruz
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
insanlar hakettikleri gibi yönetilirmiş buda iyi bir örnek...birileri çalıyo başka birileri onun çaldığını ödüyor ve ses yok ses olsada sonuç yok çünkü sistem yukarıdan aşağıya kadar kokuşmuş....
bizler ancak zamları buralarda yazar oturdugumuz yerden tepki gösteririz bence birazdaha öne cıkıp sesimizi duyurup tepki göstermemeiz lazım arkadaşlar bence bu olaylar bana bişeyi hatırlatıyor sözüm meclisten dışarı ama biz eşek oldukca semer vuran cok olur dimi ama??????
ne yazıkkı avrupada mıllet cayır cayır bedava konusurken 2048 interneti kullanırken bız hala konusma paramızın dısında dunya kadar para oduyoruzz
[quote=kingofsat;269019]Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.
Soruyorum Türk Telekom Yetkililerine.
Bu ay gelen faturam 17,00YTL. Fiyat makul Ancak Okumaya Devam edin..
Aylık ücret: 10,64
Görüşme ücreti : 2,13
KDV:2,30
Özel iletişim vergisi: 1,92
Cartu curtu Total : 17,00YTL. **bu nasıl iştir ?
2 YTL ‘lik konuşuyorum 17 lira fatura ödüyorum!. Biri bunu bana Açıklasın!
[/quote
bu ülkede işlerin ben yaptım olduğu mantığı ile yapıldığını unuttun herhalde
telekomu alan adam istanbula iki tane gökdelen dikiyor bizi sömürmeden o parayı nereden bulacak![]()
kltr bak.bır yandan,bır yandanda telekom.
Çaresi Türk telokomu özelleştirmek.
bizler böyle sustukça kazıklanmaya devam ederiz![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri