REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Bu Nasıl Faturadır?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu aynen şuna benziyor..biri bir cadde üzerinde lokanta açmış.siz de ayda 5-10 defa lokantanın önünden geçiyorsunuz.o ay en son geçişinizde lokanta sahibi siz oradan geçerken önünüzü kesiyor ve size 20 ytl borç çıkartıyor...siz adama yaw kardeşim ben senin lokantana hiç uğramadım hiç yemek yemedim ki......bana ne hizmet verdin de beni 20 ytl borçlu çıkartıyorsunuz desenizde çare yok.adam,her ay lokantanın önünden geçiyorsunuz bu yüzden 20 ytl borcunuz var deyip alacak sizden parayı......telekomdaki sabit ücret saçmalığı da aynen buna benziyor.telefonu hem aramaya hem aranmaya kapattığınız halde bile sabit ücret devam ediyor hem de açma ve kapatma ücretini de üzerine ekleyerek..mahkemeler bu saçmalığı nasıl görmezler anlaşılır gibi değil.
    ayrıca telekom devlete vergi mi veriyor sanki.özel iletişim vergisini abonelerinden alıyor onu devlete veriyor.yani telekom ettiği kar üzerinden vergi vermiyor.diyelim 10ytl tutarında konuşma yapmışım.bu 10ytl nin belli bir oranını devlete vergi olararak vermelidir.2ytl tutarında konuştu isem 2ytl den ne kadar vergi çıkar onun vergisini vermelidir.ama böyle değil.vergiyi ayrıca yüklüyor vatandaşa.
    Konu firelove tarafından (26-03-2008 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kingofsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.

Soruyorum Türk Telekom Yetkililerine.

Bu ay gelen faturam 17,00YTL. Fiyat makul Ancak Okumaya Devam edin..

Aylık ücret: 10,64

Görüşme ücreti : 2,13

KDV:2,30

Özel iletişim vergisi: 1,92

Cartu curtu Total : 17,00YTL. **bu nasıl iştir ?

2 YTL ‘lik konuşuyorum 17 lira fatura ödüyorum!. Biri bunu bana Açıklasın!
    Kardeş açık ve net resmi kurumlara ödediğim hiç bir meteliği helala etmiyorum banada aynısı geliyordu bunlar varya kravatlı şehir eşkiyaları en sonda bende telekoma gidip babam gilde adıma ve evimde kayıtlı olan telefon nomaralarını kapattırdım verdiğim onca parayıda helal etmiyorum topunun canları cehenneme bu vergiler bize sayın özaldan ve tansu hanımdan miras kaldı allah ölenlere rahmet eylemsin bakii kalanlarda umarım ser sefil sefalet içinde bir yaşam diliyorum yeter artık yaaaa meclis kendi çıkarı peşinde herkes kendini düşünüyor bu halk nasıl yaşıyor sıkıntısı nedir kimsenin umurunda değil kimsede bunlara dur diyecek yok malesef...
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben avizeyi bir ay boyunca kaldırıp konuşmadım bana 12 ytl geldi konuşsam acaba ne gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydı. Hakikaten Verilmiş sadakamız varmış.

(Eminimki Atamızın ve Graham Bell in kemikleri mezarlarında fazlasıyla sızlıyordur .
    Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarıcı icadı. Bu soytarıların elinde maskara oldu çıktı.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar üzülerek söylüyoruz ki yapacagımız bir şey yok..
    telekomu satmak hataydı..
    ev telefonunu elimizden geldigi kadarıyla kulanmıyalım... evinde adsl hattı olayıpta sadece aylık 10 lirayı geçmeyen konuşma yapan arkadaşlarda ev telefonları ipatl etmeleri telekom için iyi bir ceza olur...

birde adsl kullananlar ev telefon tarifelerini hesaplı hat yapıp kulanmasınlar .. tanıdıklarını ise 22.00 den görüşsünler.. oda telekomum zorla verdiği hediyeyi kullansınlar bari...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kingofsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evimde 2 telefon hattı kullanıyorum. 1 Tanesi normal olarak kullandığımız, diğeri ise evdeki hat dedemin üzerine olduğundan kendi üstüme bağlattığım ve saadece ADSL amaclı kullandığım hat.

Soruyorum Türk Telekom Yetkililerine.

Bu ay gelen faturam 17,00YTL. Fiyat makul Ancak Okumaya Devam edin..

Aylık ücret: 10,64

Görüşme ücreti : 2,13

KDV:2,30

Özel iletişim vergisi: 1,92

Cartu curtu Total : 17,00YTL. **bu nasıl iştir ?

2 YTL ‘lik konuşuyorum 17 lira fatura ödüyorum!. Biri bunu bana Açıklasın!
    milyonlarca mağdurdan birisin. bir çoğumuz öleyiz..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri