REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bu Nasıl Faturadır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: :49: :49:

bana gelen elektirik faturası eskıden tas çatlasın 35 oderdım son kazıkla 55 kusur olmus

herhalde yıl sonunda 60-70 bulur halimizden memnunuz başkada bişe demiyom..
    :46:
    Usta bizdede aynı hatta daha beter gecen su faturası 80 küsür geldi ...bu ne dedik 4 kişilik bir aileyiz paso suyu akıtsak o kadar gitmez ..neyse babam itiraza gitti adamlar diyor doğrudur diyo harcamışsınızdır ..babamda demiş yaw nasıl harcıyacaz bu kadar suyu ? sora adam bakmıs gecmıs doneme demıs bak onceden 50-60 falan gelıyomus sımdı 80 gelmıs bıse olmaz (lafa bakın) o 50-60 geldıgındede annem amelıyat olmustu evde kımse kalmıyordu bı ben kalıyordum aradada 1 kişi daha düşünün işte o zaman bile 50-60 geliyordu..sonra babm demiş saati değişin itiraz etmşle ama babam genede ..değiştirtti saati bakalım kac gelcek bu ay...sanki çöpte buluyoz biz parayı ....Ama biz memnunuz bu hukumeten demı kazık yemeye doymuyoruz demı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: :49: :49:

bana gelen elektirik faturası eskıden tas çatlasın 35 oderdım son kazıkla 55 kusur olmus

herhalde yıl sonunda 60-70 bulur halimizden memnunuz başkada bişe demiyom..
    :46:
    Ben 45-50 arası öderdim. Son gelen 77.- Bir de eflasyonun tek rakamlı olduğunu utanmadan söyleyip duruyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşeye arz talep diyoruz. ama bunun arz taleple alakası yok.
    Telefon artık zaruri oldu. telekomunda alternatifi yok. adamlar yükleniyor vesselam...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi Zaten Moraller Sıfır. Birde Bizi Keriz Yerine Koyuyorlar.Yetmezmiş Gibi Birde
    Cem Yılmaz'ın Malum Reklamları Çıkıyor.Sorarım Kendisine Acaba Kaç Defa Normal telefon Kullanmıştır Aldı ya parasını Türk telekomda Bizden Çıkartıyor Cem Yılmaz 'ın parasını..kerizler Ödesin Burası TÜRKİYE...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kingofsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adaletin bumu türkiye
    ewet bu telekom doğalgaz elektrik işletmelerimiz yani can damarlarımız özelleştirildi başka be bekliyordunuz ki bence alışın biz bu kafayla başımıza daha çok iş açarız başımızdakiler satıyor zaten ül***i

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu akşam 8 den sonra verilen kontorleri biz yine kullanıyormuyuz ben akşam 8 ten sonra kullandıgım halde 12 ytl gelmiş

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ustalar teşekkürler ya bizim seçtigimiz insanlar rahat etsindiye çalışıyoruz kendi emekli maaşlarına 1000 ytl zam yapıpta diger emekli maaşlarını 213 yeteleye indire cek kadar küstahca bir kanunu meclisten geçirmeye ugraşan insanların oldugu birmemleket okadar olsun ve o insanlara yuuuuuuuuuuuuuuuuuh olsun saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekomu sattılar yanında bizide sattılar mahkeme kararıvar.haksız kazanç diye bizi yönetenler nerede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ya arkadaşlar malesef burası türkiye yaptığın herşey vergisi var yakında sokakta yürümenin vergisi olursa hiç şaşmayın verginin vergisini ödüyoruz
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlar hakettikleri gibi yönetilirmiş buda iyi bir örnek...birileri çalıyo başka birileri onun çaldığını ödüyor ve ses yok ses olsada sonuç yok çünkü sistem yukarıdan aşağıya kadar kokuşmuş....

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri