Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TÜrbanin KaynaĞi BuymuŞ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TÜrbanin KaynaĞi BuymuŞ

TÜRBANIN KAYNAĞI BUYMUŞ

Cevap : İki kutuplu dünyada ABD dinsizliği savunan Rusya’ya karşı din kozunu kullanmak istedi. Ve 1945’den itibaren Türkiye’de İslamcılığı körüklemeye başladı…….. YIL : 1951 İlim yayma cemiyeti kuruldu Amerika yanlısı bu dernek halen faaliyet göstermekte Bu derneğin ilk yayınlarından (1953) Amerika (tercümeler nu:2) ABD tarafından yazılan ve Türkçeleştirilen ve ABD’yi öven bir kitaptı. İlim yayma derneği ile ilişkili en önemli şahıslardan biri de ABD yanlısı Cumhurbaşkanı Turgut Özal’dı Cevdet Sunay ( 1960-66 Genel Kurmay Başkanı, 1966-73 Cumhurbaşkanı) şu sözleri sarf ediyor: “Bu laik okullarda yetişen gençlere memleket idaresi teslim edilemez Laik okullara karşı imam hatip okullarını bir alternatif olarak görüyoruz. Devletin kilit noktalarına yerleştireceğimiz kişileri imam-hatip okullarında yetiştireceğiz.” Yıl : 1962 ABD Küba bunalımı sonrasında Türkiye’deki füzeleri sökerek SSCB karşısında ülkemizi savunmasız bıraktı” düşüncesi Türkiye’yi sarstı. Yıl : 1964-65 Kıbrıs bunalımında Türk ordusunun adaya çıkmasını engelledi. Türkiye Avrupa ve Rusya’ya yakınlaşmaya başladı. İskenderun demir çelik fabrikası Rus sermayesi ile kurulmaya başlandı.(1969) Yıl : 1967-1972 ABD destekli yeniden mücadele birliği faaliyet göstermeye başladı. Kurucusu : Aykut Edibali , Üyelerinden bazıları : Melih Gökçek, Cemil Çiçek, Halil Şıvgın,Ali Müfit Gürtuna, Burhan Özfatura, Taha Akyol Yıl : 1967; Şule Yüksel Şenler, il il Anadolu’yu gezerek, Mehmet Şevket Eygi’nin desteği ve yönlendirmesiyle baş örtüsü propagandası yapmaya başladı. Şule Yüksel Şenler baş örtüsünü türban şeklinde bağlamayı öngörüyordu: Bu bağlama şekline “Şulebaş” denilmeye başlandı. Yıl : 1969, 16 şubat ; “kanlı Pazar” : Rusya’ya yakınlaşmamız üzerine 6’ncı filo İstanbul’a geldi ve demirledi. “Bugün” isimli İslami gazeteyi yayımlayan Mehmet Şevket Eygi tarafından yazılan yazı ve örgütlenen gösterilerde kışkırtılan Müslümanlar 6’ncı filoya karşı gösteri yapan milliyetçi gençlerin üzerine saldırtıldı. İstanbul’da büyük olaylar çıktı Yıl : 1984; Rusya gücünü kaybetti fakat Avrupa Birliğinin doğuşu ABD.yi Avrupa’ya Karşı İslamiyet kozunu kullanmaya devam etmeye sevk etti… Yıl : 1994, 12 Eylül ; Siyonist CIA ajanı Henry Kissinger Türkiye’de Özbekler Tekkesinin açılışını yapıyor.. 1994,25 Ekim; Türkiye gazetesinde, ABD Propagandası “ABD.li kadın Askerlerin türban takması dolayısı ile ABD.de inanç özgürlüğü olduğu” yalan haberleri yayınlandı. Yıl : 1999 Merve Kavakçı (ABD vatandaşı milletvekilimiz!) meclise türbanı ile girerek propaganda yaptı. Baş bağlama şekli “şulebaş”’tı. Yıl : 2005, 23 Mart; Dallas’ta yaşayan Kavakçı BM insan hakları komisyonunda “Türkiye’de dine baskı” konusunda propagandasına devam ediyor. Mevcut Durum: ABD politikası: Güçlü Avrupa’ya karşı ABD.ci Türkiye kontrolünde İslamiyet Hükümet : ABD. yanlısı/İslamcı Cumhurbaşkanı : ABD yanlısı/İslamcı Medya : ABD. yanlısı Halk : Geçim sıkıntısında (bastırılmış) Asker : Sindirilmiş Gelecek : ABD kontrolünde, AB karşıtı, Yozlaşmış, baskıcı, Hilafeti tekrar kurmuş ve Arapları kontrol altına almış bir ikinci Osmanlı devleti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok gerçekçi!!!!! bizler de inandık islam türban 1945 lerde başlamadı belkide Havva anamız bile o günkü şartlarda başnı kapatıyodu bu kadar basit olmayın lütfen (bu safsataya inananlar için sölüyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serbest olsun ne var yani korkmmamak lazım herhesin inancı o yönde ülkeyimi böldüler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baş örtüsü umurumda değil.bu gün müslüman olduklarını iddia eden akp iktidarı yabancı-siyonist amerikan ingiliz sermayesinie vatanı satıyor.türk devleti yok ediliyor.şimdide ziraat ve halk bankası ile tekel ve ardındanda su kaynakları nehirler ve barajlar satılacak.maliye bakanı (parasını versinler çanakkale şehitliğini bile satarım) diyor.vatan satılıyor.fethullahçı ve akp ci arkadaşlara şunu öneririm.lütfen kuranıkerimin türkçe mealini açıp bakara suresi ayet:120 ve maide suresi ayet-51-52-53 ün türkçe anlamını okusunlar.müslüman vatanını satarmı?bu gün mecliste ab nin isteği üzerine vakıflar yasası görüşülecek.bu yasada aynen petrol ve maden yasaları gibi bir vatana ihanet yasası.turban ile meşgul edilen halk bunları görmüyor bilmiyor duymuyor.allah milletimize akıl fikir versin.uynan ey halkım uyan bu kadar uyku haramdır. trtamer arkadaşım sende uyan.bu sakallı şeytanların adi ve aşşağılık kaşarlanmış emperyalist(sömürgeci) ingiliz/amerikan uşağı ve işbirlikçisi vatanı satanları iyi tanı.beni türk olarak yaratan ve islam ile şereflendiren mustafa kemal atatürk'ü asil ve şerefli milletimize nasip eden rabbime şükürler olsun.allah milletimize doğruyu bulabilme kabiliyetini ve doğru olanı yapabilme cesaretini nasip eylesin.ülkemin vatan hainlerince satılması ve peşkeş çekilmesi beni kahrediyor.yoksa bu gün türbanlı olan hanımlar başlarını değil kıçlarını açsalar ne olacak?vatan satılıyor ülke elden gidiyor.35 torba kömüre oylarını satanlar ülkelerini ve torunlarının geleceklerini satıyor.bir gün gelecek torunları bunların mezrına tükürecek.tarih bilgisi ve bilinci olmayan ruhsuzlar hala ermeni soykırımı meselesinde işçi partisi lideri doğu perinçek kadar olamadılar ve ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır diyemediler.aynı teslimiyetci zihniyet kıbrısta ve ege sorunlarında devam etmekte.uyan ey milletim uyan.bu kadar uyku haramdır.osmanlı paşası şöyle demiş:evde karınla bile kavga etsen bu işin ardında ingiliz parmağı vardır.bütün arkadaşlarıma selam ve sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akp ile başörtüsünün ne alakası var. Keşke chp başta olsada o serbest bıraksa.
    Akp nin devlet yönetimini beğenmiyorum. ama bu başörtüsü için yapılacak yasayı da istemiyorum anlamına gelmezki? burada bir zulüm var. haaa başörtüsünü bizler gibi önemsemeyenler "aman canım ne olacak" diyebilir. ama ben diyemem. Önemsiyorum. ailemin kullanmasını da önemsiyor ve beğeniyorum. sülalemin yarısı başörtüsü takmaz. onlara zorla takın diye birşey diyemem.
    zorla başına takmak ne ise zorla çıkartmakta aynıdır.
    Geçenlerde mine kırıkkanat isimli biriside köşe yazısında kendince başörtüsünün tarihçesini yazmış. sevsinler. bakalım daha neler uyduracaklar. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya adamlar siyaset için Türbana sığınıyolar bıraksınlar bu işleri...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslüman olan müslümanlığın kurallarına göre yaşar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar esasen dinimizde resim de günahtır. (Allahın yarattığı suret edilemez mantığı) bu sebepten TV. le r de kapatılmalı hele hele fotoğrafcılar........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu senaryolardan Doğu perinçekte çokça bulunuyor...
    ---kendimi bildim bileli devlet -millet elden gidiyor....yaş 30 gitmedi bir türlü....

---ziraat ve halk bankası ile tekel satılıyor......demiş arkadaş.......tekelde hiç çalışmadan 1-1,5 milyar maaş alan insanlar var dı...bir makinaya 5 kişi bakacakken 50 kişi bakıyordu...
    ----ben köy hizmetlerinde staj yaptım 2000 de (bakım onarım)..adamlar günü yatarak geçirip mesai ye kalıyorlardı...vs,,,,,.bunları nasıl etmek lazım...maaşlar bizim cebimizden çıkmıyormu.?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Devlet yönetememe politikasızlığını şiar edinmiş politikacıların politikalarını gelip, çok matah bir politikaymış gibi, burda sapla samanı birbirine karıştırmayın.
    Saygılar.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri