REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Aktivasyon Sorunu!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aktivasyon Sorunu!!!

arkadaşlar duvar kağıdı wallpaper bölümüne konu açıcam açamıyorum.aktivasyon gerekli diyor.aktivasyon sorunu kısmına yazıcam malesef oraya da konu açamıyorum.kusura bakmayın bu yüzden konuyu buraya açmak zorunda kaldım.lütfen aktivasyon sorunumu çözerseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xhardlove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar duvar kağıdı wallpaper bölümüne konu açıcam açamıyorum.aktivasyon gerekli diyor.aktivasyon sorunu kısmına yazıcam malesef oraya da konu açamıyorum.kusura bakmayın bu yüzden konuyu buraya açmak zorunda kaldım.lütfen aktivasyon sorunumu çözerseniz sevinirim.
    Bilgisayar bölümüne görevliler dışında konu açma yetkisi yoktur zaten belirtilmiştir sanırım arkadaşım.Daha önce bilgisayar bölümünü uyelerimiz suistimal ettigi için c rack ve s erial ilgili yasak konular verildigi için bu tür önlem alınmıştır..

Bu bölümdeki programlar kısıtlanmış sürüm,demo yada dağıtımı serbest olan (trial - freeware) yazılımlardır.
    Bu bölümde uyelerin konu açmaları kapatılmıştır.
    *****,****** İlaç gibi istekler ban nedenidir.Lütfen Bu tür isteklerde bulunmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş sizi uyarmış
    lütfen kurallara riyaet edelim
    zor durumda kalmayalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri