Arkadaşlar sakura cihazların yazılımları ile ilgili tüm sorunlarınızı bu topicte paylaşalım...Lütfen başka topic açmayalım
Arkadaşlar sakura cihazların yazılımları ile ilgili tüm sorunlarınızı bu topicte paylaşalım...Lütfen başka topic açmayalım
sakura 9700 fta cihaz *** yazılımı arıyorum bulamadım bukonuya duyarlı arkadaşlarda yardım bekliyorum sevgiler erdoğan
selam serkan yılmaz ustam bende opentel 3000ods cı var ve sakura yazılımları bu cıhazlara uyduğunu duydum acaba sakuranın hangi model yazılımı cıhazıma uyar yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür![]()
![]()
Cihazımda network arama yaptım. Daha sonra sakura ekranı geldi. Menüye dahi giremiyorum ne yapmalıyım.
Cihazı alalı daha 3 gün oldu..
arkadaşım cihazı fişten çek terkrar tak olmazsa yazılım yükle. sakurada bu şekilde kilitlenmeler olabiliyor. fişi çekip takınca çoğu zaman düzeliyor. dediğim gibi olmazsa yazılım yüklenmesi lazım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
hocam sakura 2010 için son yazilim 03.05.2005 yazilimimi acaba...birde 2010 cihazda *** menusune nasil ulasabilirim acaba hocam
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri