Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: cd den bilgisayar acmak nasýl ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 cd den bilgisayar acmak nasýl ?

arkaadslar elimde bir blg harddisk temizleme ve onarým cd si var bilgisayardan bot ayarlarýna girdim 1st.bot device olan yere cd rom kayýt ettým ve cýktým yani cd den baslat dedim diger 2st boot device ayarlarýný da dýsable yaptým yalnýz cd den baslatsýn dýe ve blg yeniden baslattým ama karsýma cýkan yazý reboot and select proper boot device insert boot media in selected boot device and press a *** cd yle baslatamadým ne yapmam gerekýo vista kullanýyorum :49:
    Konu ayran tarafýndan (03-12-2009 Saat 21:05 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: konu günceliði sona ermiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alo_ozcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkaadslar elimde bir blg harddisk temizleme ve onarým cd si var bilgisayardan bot ayarlarýna girdim 1st.bot device olan yere cd rom kayýt ettým ve cýktým yani cd den baslat dedim diger 2st boot device ayarlarýný da dýsable yaptým yalnýz cd den baslatsýn dýe ve blg yeniden baslattým ama karsýma cýkan yazý reboot and select proper boot device insert boot media in selected boot device and press a *** cd yle baslatamadým ne yapmam gerekýo vista kullanýyorum :49:
    Baþlanðýç ayarlarýnda Cd öne alman yeterli.Diger bölümleri kapatmayýnýz.Býosdan kayýt yaparak çýkýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tesekurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri