Arkadaþlar bilgisayar açýlmýyor..Þu yazý ekranda çýkýyor:
Windows yazýlýmdaki bir hata nedeniyle baþlatýlamadý.Bu Sorunu bildirin.Yükleme için çekirdek DLL'gerekli.Bu Sorunu destek görevlisine bildirin yazýsý çýkýyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar bilgisayar açýlmýyor..Þu yazý ekranda çýkýyor:
Windows yazýlýmdaki bir hata nedeniyle baþlatýlamadý.Bu Sorunu bildirin.Yükleme için çekirdek DLL'gerekli.Bu Sorunu destek görevlisine bildirin yazýsý çýkýyor
Konu ayran tarafýndan (04-12-2009 Saat 20:17 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: konu günceliði bitmiþtir konu kilitlendi.!
bazý pclerde iþletim sistemini onarma yapsan onarma olmuyor.belki senþn pcnde olur.
arkadaþým geçen benim pc dede aynýsý oldu.muhtemelen xp cd sini format yada onarým için takacaksýn.pc kabul etmezse bios ayarlarýndan önceliði cd writer yapmayý unutma.bende formatý kabul etmiyordu.cd yi görmüyordu.bu çok önemli.
hemen formatta baþvurmayalým arkdaþlar xp onarma sistem geri yükleme yedek geri yüklme var aslýnda böyle durumlar icin sistemin belli aralýklarla yedegini almakta fayda var sonradan belki bir programla yada baþka biþeyle sistemin kulandýgý dosyalarý silebiliyoruz ozmanda böyle hatalar veriyor foramat bence en son care olmalý cýkýþ yolu olmadýgý zaman cünkü formatý atýgýn zaman geri dönüþ yoktur...
Eðer önemli Kayýtlý dosyalarýn var ise, HDD ni baþka bir ikinci bilgisayara tak orada aç. önemli dosyalarýný ve Belgelerim içindekilerini herhangi bir dosya içine yedekle, ondan sonra HDD yi tekrar kendi bilgisayarýna tak. 2. adým olarak önce bilgisarýna Boottan CD ROm dan çalýþtýrýlmasýný saðla ve kapat.Windows CD ni CD Rom'a yerleþtir, bilgisayarýný çalýþtýr adýmlarý takip ederek Windows'u yeniden kur veya onar. Bende de daha önce olmuþtu ben bu þekilde hallettim önemli dosyalarým kaybolmadý. Bir yýldan beri kullanmaktayým. FORMATA gerek yok. Kolay gelsin.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri