Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Genel dusuncelerim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde ben arkadaşa sormak istiyorum d smarttan neler umuyordun neleri bulamadım.ben kendimden bahsetmek istiyorum.benim normal uydu alıcım var kendimde sakaryalıyım ve galatasraylıyım ve belgesel seyretmeyi de çok seviyorum.sadece bu sebeplerden dolayı gittim dsmart aldım. tff 1. liginde bu haftaya kadar sakaryasporun 14 maçı canlı yayınlandı,galatasarayın içerde oynadığı maçları seyrttim ve seyretmeye leverkusen maçı ile devam edeceğim, discovery,animal planet,da vinci ... gibi belgesel kanallarını da hiç bir ücer ödemeden seyrediyorum.ben bunları istiyordum ve istediklerime de ulaşabiliyorum.sende anlatırmısın neler istiyordun da hangi isteklerine cevap vermiyor.doğrusu merak ettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Davinci'de Darwin yanlısı program gormustum bir kere,cok da tekrar var.>neyse ben olaya genel olarak bakalım dedim,hepimiz muslumanız elhamdurullah birbirimize yardımcı olmalıyız.benim maddi durumum iyi Allah'a sukur ama acıkcası uzuldum insanlar asgari ucret alıyorum diyodu o yuzden yazmak zorunda kaldım.Cunku maddi durumu iyi olmayan,internet kullanma luksu olmayan tek luksu tv olan insanlar var.Yıllardır sinema yuzu gormemis hayatında hic tiyatro ya gitmemis insanlar var.Burada da bi patlama olmus.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri