REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: süper satlık n 99 i cep telefonu şok fiyatt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biraz daha bekleyelim bir yanıt gelmezse bu arkadaşımızda konuyu kapatmak zorunda kalacağız
    üstat 200 olmaz ama senle bir konuşalım birşeyler yapabilirimmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

---bu telefondan arkadaşta vardı-test imkanım oldu...süper bir telefon...dahili televizyon,dokunmatik ekran,ses yüksek....çift simkart...
    ----sadece garanti yok......
    genelde antepten gelme---250-300 ytl...satılmakta..

[YOUTUBE]SsjO0OCJv9Y[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]WtMyrKL8Cfs[/YOUTUBE]
    kamerası-videosu-blutoot-mp3 ve mp4-ücretsiz tv seyretme-dokunmatik ekran-radyosu (kulaklıksız çalışma)-dosya yöneticisi-türkçe menü -8 gb ye kadar destekleyen hafıza kart yuvası...
    -----imkanı olanlar bi denesin derim...zaten kullandığımız çoğu ürün çin malı değilmi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel telefonmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nokia sitesine baktım böyle bir model yok bende şahşen hic duymadım bu telefonu çin malı ise dogal tabiide alacaklara hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ıyı tasarımmıs.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlarım bu nokia n 99 i bende bulunmakda kullanıyorum cok sağlam güzel bir özelikli bi cihaz ama şu an telefonumun elimden düşdügü icin ekran hasar gördü ve hiç
    bir yerde ekranını bulamıyorum burda bana bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlarım varsa bana mail atmalırını rica ediyorum.
    Konu HCakir tarafından (01-07-2008 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresi vermek yasaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fena telefon değil ama nokia da değil uyduuk çin malı bir telefon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte gerçeği burada
    Konu kellebekir tarafından (08-05-2008 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar telefon kaçak,garantisiz ve heran imei kapanma problemi olan bir maldır.ayrıca yedek parça problemide vardır(pil+şarj+usb kablosu+kapak v.s)ayrıca nokia bu tip kaçak telefonların kapatılması içinde bir çalışma başlatmıştır.ilgilenen arkadaşlara mağdur olmamaları için uyarma ihtiyacı hissettim.sağlıcakla kalın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar telefon kaçak,garantisiz ve heran imei kapanma problemi olan bir maldır.ayrıca yedek parça problemide vardır(pil+şarj+usb kablosu+kapak v.s)ayrıca nokia bu tip kaçak telefonların kapatılması içinde bir çalışma başlatmıştır.ilgilenen arkadaşlara mağdur olmamaları için uyarma ihtiyacı hissettim.sağlıcakla kalın.
    hassasiyetin için teşekkürler arkadaşım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri