---bu telefondan arkadaşta vardı-test imkanım oldu...süper bir telefon...dahili televizyon,dokunmatik ekran,ses yüksek....çift simkart...
----sadece garanti yok......
genelde antepten gelme---250-300 ytl...satılmakta..
[YOUTUBE]SsjO0OCJv9Y[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]WtMyrKL8Cfs[/YOUTUBE]
kamerası-videosu-blutoot-mp3 ve mp4-ücretsiz tv seyretme-dokunmatik ekran-radyosu (kulaklıksız çalışma)-dosya yöneticisi-türkçe menü -8 gb ye kadar destekleyen hafıza kart yuvası...
-----imkanı olanlar bi denesin derim...zaten kullandığımız çoğu ürün çin malı değilmi..
güzel telefonmuş
nokia sitesine baktım böyle bir model yok bende şahşen hic duymadım bu telefonu çin malı ise dogal tabiide alacaklara hayırlı olsun
ıyı tasarımmıs.
merhaba arkadaşlarım bu nokia n 99 i bende bulunmakda kullanıyorum cok sağlam güzel bir özelikli bi cihaz ama şu an telefonumun elimden düşdügü icin ekran hasar gördü ve hiç![]()
bir yerde ekranını bulamıyorum burda bana bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlarım varsa bana mail atmalırını rica ediyorum.
Konu HCakir tarafından (01-07-2008 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresi vermek yasaktır..
fena telefon değil ama nokia da değil uyduuk çin malı bir telefon
işte gerçeği burada
![]()
Konu kellebekir tarafından (08-05-2008 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar telefon kaçak,garantisiz ve heran imei kapanma problemi olan bir maldır.ayrıca yedek parça problemide vardır(pil+şarj+usb kablosu+kapak v.s)ayrıca nokia bu tip kaçak telefonların kapatılması içinde bir çalışma başlatmıştır.ilgilenen arkadaşlara mağdur olmamaları için uyarma ihtiyacı hissettim.sağlıcakla kalın.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri