Teşekkur: 0
evet cx için yazılım yok mu gelirse usb ile bu yazılımlar atılabilir mi?
BENCE NEXT TEBRİKLER ŞU KAYITLARIDA MPG YAPABİLSELER USB DE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tüm ekibe teşekkürler
selam. foruma ve doktora,mach 1 hocamıza teşekkürler emeğinize sağlık çok saolsunlar.şimdi ben bu yazılımı indirirken yarım yarım indirerek tamamladı downloadı.sonra usb ye attım oradanda rcw ye fakat rcw dondu ekranda sıfır yazıyor.yazılımı tekrar indireyim dedim indirirken 82 de kaldı acaba yazılımdamı,benim pc,yoksa forumdamı bir sorun var.rcw için ne yapmam lazım.hangi yazılıma dönmem lazım şimdiden teşekkürler.saygılar.bu arada en üstteki yazılımı attım cihazım 2000cıs süper plus tek modül tek kart olan ve usb li olanı.
Konu agopyusuf tarafından (05-02-2008 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler yazılımlar çalışıyor Mach 1 ustanın ellerine sağlık.
arkadaşlar bu yazılım ile ushuaıa ve planete thalassayı izleyebiirmiyim?Bir de bu yazılımı nasıl atacağız yani direk usb yi sokup atacakmıyız?geçenlerde nextin bundan önceki yazılımını attım cihaz kilitlendi,açılmaz oldu tamir ettirmek zorunda kaldım.Tamirciye götürdüğümde yazılım attım dediğim de yazılım üstüne yazılım atınca böyle cihazı kilitler dedi yazılım üstüne kanal listesi atılır dedi böyle bir şey var mı?Bunda da böyle bir kiltleme sorunu yaşarmıyım acaba?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri