Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next Super Plus Usbli Seri 05.02.2008 Tps Auto Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu yazılım ile ushuaıa ve planete thalassayı izleyebiirmiyim?Bir de bu yazılımı nasıl atacağız yani direk usb yi sokup atacakmıyız?geçenlerde nextin bundan önceki yazılımını attım cihaz kilitlendi,açılmaz oldu tamir ettirmek zorunda kaldım.Tamirciye götürdüğümde yazılım attım dediğim de yazılım üstüne yazılım atınca böyle cihazı kilitler dedi yazılım üstüne kanal listesi atılır dedi böyle bir şey var mı?Bunda da böyle bir kiltleme sorunu yaşarmıyım acaba?
    Usb ye atın yazılımı ana dizine cas yuklemek istermisiniz uyarısına evet diyiniz.Yazılım yuklenir.Tamirci kandırmış size yazılım üstüne yazılım atınca cihaz bozulur demiş ya bal gibi yalan söylemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usb ye atın yazılımı ana dizine cas yuklemek istermisiniz uyarısına evet diyiniz.Yazılım yuklenir.Tamirci kandırmış size yazılım üstüne yazılım atınca cihaz bozulur demiş ya bal gibi yalan söylemiş
    usb yi cihaza taktım cas yüklemek istermisiniz diye sormadı stb yi yükseltmek istermisiniz diye sordu ne yapmam lazım bu yazılım cihazda bın diye gözüküyor cas yüklemek istermisiniz demediği için bende atmadım sorun nerede çözemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb yi cihaza taktım cas yüklemek istermisiniz diye sormadı stb yi yükseltmek istermisiniz diye sordu ne yapmam lazım bu yazılım cihazda bın diye gözüküyor cas yüklemek istermisiniz demediği için bende atmadım sorun nerede çözemedim
    Pardon kafam karıştı evet stb olacak arkadaşım kusura bakma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cas yazısı softcam için gecerlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm tşk emeklerinize karşılık harikasınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeğe teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı attım fabrika ayarlarına giremiyorum
    1234 dü denedim olmadı.8731 denedim olmadı yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next ye 8500 ci yazılımı yokmu yeni

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri