Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Next Super Plus Usbli Seri 05.02.2008 Tps Auto Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni yazılımı yükledim süper çalışıyor.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.NEXT 2000 Super x plus qnfm usb siz.Başarılarınızın devamı dileği ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dosyayı USB'den yüklersek bi problem olurmu acaba... Yardımlarınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TeŞekkÜr

BENCE NEXT TEBRİKLER ŞU KAYITLARIDA MPG YAPABİLSELER USB DE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ssly Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu dosyayı USB'den yüklersek bi problem olurmu acaba... Yardımlarınız için teşekkürler
    Usb den yukleyin sorun olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb yi cihaza taktım cas yüklemek istermisiniz diye sormadı stb yi yükseltmek istermisiniz diye sordu ne yapmam lazım bu yazılım cihazda bın diye gözüküyor cas yüklemek istermisiniz demediği için bende atmadım sorun nerede çözemedim
    Pardon kafam karıştı evet stb olacak arkadaşım kusura bakma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tpsler automu nextlerde desene bizim sunny yine nal topluyo ne zaman cıkacak bilen varmı sunnylere yazılım acaba bu arada nextçiler yine iyisiniz keyfni cıkarın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tpsler automu nextlerde desene bizim sunny yine nal topluyo ne zaman cıkacak bilen varmı sunnylere yazılım acaba bu arada nextçiler yine iyisiniz keyfni cıkarın
    Bakınız herkes sunny 'i kötülemeye başladı arkadaşım şuna bi açıklık getirmek istiyorum eskiden sunny firması gün başı yazılım çıkarırdı bence çok koştu çabuk yoruldu.. Ve artık pes etti..

Next firması ise daha yeni yeni atak yapmaya başlamaktadır bence elimizdeki cihazların değerini bilelim Kaon cihazları kullanmak bi ayrıcalıktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakınız herkes sunny 'i kötülemeye başladı arkadaşım şuna bi açıklık getirmek istiyorum eskiden sunny firması gün başı yazılım çıkarırdı bence çok koştu çabuk yoruldu.. Ve artık pes etti..

Next firması ise daha yeni yeni atak yapmaya başlamaktadır bence elimizdeki cihazların değerini bilelim Kaon cihazları kullanmak bi ayrıcalıktır..
    peki sunny cihazlara ne zaman tps auto gelecek bilgin varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar Yureginize Saglik........... Kolay Gelsin!!!

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri