Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: İçim Karardı...

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Türkiye’de nükleer enerji konusunda çok acayip gelişmeler, dehşet verici entrikalar... Rüşvetler veriliyormuş, rüşvetler alınıyormuş... Bu rüşvet rantlarının cirosu milyarlarca dolarmış."

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Bilhassa yukarıda kopyaladığım paraf için bir şey söylemek istiyorum. Amerikanın Irak ile bilgi payşlaşımına onay verdikten sonra ( Başbakanın ABD gezisi) ABD meclisine, Türkiyede milyarlarca dolar değerinde nükleer santral kurulması için yasa teklifi verilmiş.
    Birde Aydın Ayaydının yazdığı El Tüzmen isimli kitabı okuımaları için arkadaşlara tavsiye ederim. Gümrük müfettişlerinin tesbit ettikleri gümrük çok büyük boyutlardaki gümrük kaçakçılıklarını anlatan bir kitab. Müfettişler, çok yukarlara kadar giden bu yolsuzluğun soruşturulması için Bakan Kürşat Tüzmenden izin istediler fakat alamadılar. Şimdi kendilerini bu işten sıyırmaları için yeni bir tasarı hazırlayıp gümrük müfettişliğini dağıtma peşindeler. Çok şeyler var ama yazamıyorum. Maalesef dinimizi tam bir rant haline getirmişlerdir..
    Konu Kemal Turan tarafından (06-02-2008 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri